Publicerad på 23 Maj - 18:44

0

Streama Sverige - Lettland gratis (Hockey-VM)


Sverige tog planenligt en seger mot Norge senast vilket gör att man fortsatt har chansen att vinna gruppen. Nu väntar gruppspelets sista omgång, och det är Lettland som står för motståndet. Vi vägleder dig till hur du enklast kan se matchen, och ger dig även oddsen. 
 

1. Skapa konto genom knappen ovan med BankID. 
2. Sätt in 100 kr med Swish. 
 
3. Klart! Nu kan du streama Sverige och resten av VM-matcherna direkt! 

 Streama på Betsson→

Sverige - Lettland stream

Matchen mellan Sverige och Lettland sänds på TV6, och det går även se matchen på Viaplay. Ett billigare alternativ är dock att streama matchen genom ett spelbolag, förslagsvis Betsson. 

Sverige var tillbaka på vinnarspåret direkt efter förlusten mot USA då Norge avfärdades bekvämt, och med William Nylander i laget så såg man klart bättre ut offensivt. Nu väntar Lettland i gruppspelets sista match, och tar man en seger här så finns chansen till gruppseger och enklare motstånd i kvartsfinalen.

Streama matchen är nästan gratis

Att streama matchen på Betsson kostar ingenting. Kravet är dock att man har minst 1 kr på spelkontot. Har spelkontot inget saldo så behöver man göra en insättning på minst 100kr.

Odds inför Sverige - Lettland

1.18 - 8.55 - 12.50 

Spelbolagen sätter Sverige som klara favoriter i matchen, vilket är befogat då man fått in William Nylander i truppen samtidigt som Lettlands senaste insats var direkt svag. 

Spelförslag 

- Över 1,5 mål i powerplay (1.86) 

Sverige har haft ett rätt svagt powerplay i turneringen. Senast vände det dock när Nylander kom in i laget, och hela fyra av de sju målen mot Norge kom i spelformen. 

- Sverige vinna första perioden (1.65) 

Sverige har fortfarande chansen att ta gruppsegern och för att sätta sig i bästa möjliga läge gäller tre poäng, och man lär sätta full fart direkt i matchen. 

Odds vid publicering. Oddsen kan ändras.

Streama på Betsson→

Senaste nytt om matchen

Det är en viktig match som väntar Sverige då man jagar gruppsegern, vilket också skulle ge ett enklare motstånd i kommande kvartsfinal. Finland sitter just nu i förarsätet, så mycket hänger på hur det går i deras sista match mot Tjeckien.

William Nylander gjorde sin första match senast och det blev succé direkt då han stod för tre poäng. Med honom i laget så ser offensiven klart bättre ut, vilket man också visade på isen. Något som oroar är dock att inte Oliver Ekman-Larsson var med senast mot Norge, och inför matchen mot Lettland kommenterar Johan Garpenlöv såhär. 

”Han kommer inte spela nästa match, eller jag ska säga 99,9 procents säkerhet att han inte spelar nästa match. Sedan får vi se till på torsdag”.

TV-kanal och tid för matchstart

Matchen sänds på TV6 och nedsläpp är kl 11:20. För dig som inte vill missa VM-studion så börjar sändningen kl 10:30.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto