Publicerad på 13 Maj - 19:30

0

Streama Sverige - Österrike gratis (Hockey-VM)

Nu har det blivit dags för Sverige att kliva in i handlingarna i Hockey-VM som äger rum i grannlandet Finland, och det gör man mot Österrike. Vi vägleder dig till hur du enklast kan se och streama matchen, och ger dig även oddsen.

  1. Skapa konto genom knappen ovan med BankID.
  2. Sätt in 100 kr med Swish.
  3. Klart! Nu kan du streama Sverige och resten av VM-matcherna direkt!

Sverige - Österrike stream

Matchen mellan Sverige och Österrike sänds på TV6 och det går även att se matchen på Viaplay. Ett billigare alternativ är dock att streama matchen genom ett spelbolag, förslagsvis Betsson. 

Sverige kommer senast från en 4-3 seger mot Finland i Beijer Hockey Games där Emil Bemström stod för två poäng, och här väntar ett klart beskedligare motstånd. Det blir även viktigt att få en bra start i turneringen då man hamnat i en tuff grupp, något som ger ett lättare motstånd i kvartsfinalen.

Streama matchen är nästan gratis

Att streama matchen på Betsson kostar ingenting. Kravet är dock att man har minst 1 kr på spelkontot. Har spelkontot inget saldo så behöver man göra en insättning på minst 100kr. Klicka här för att öppna ett konto på Betsson och se matchen!

Streama på Betsson→

Odds inför Sverige - Österrike

1.07 - 14.00 - 26.00

Sverige målas upp som solklara favoriter enligt spelbolagen, något som är befogat då truppen är klart starkare än Österrikes.

Spelförslag:
- Under 6,5 mål (1.78) 
- Emil Bemström målskytt (1.95) 
- Max Friberg minst 1 poäng (1.60) 

Odds (hämtade här från Betsson) kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 23:25 den 13/5.

Senaste nytt om matchen

Sverige har tagit ut sin preliminära trupp, och just nu är den på 17 spelare. Utanför anmälda spelare lämnas Oscar Dansk, Christian Folin, Jonathan Pudas, Linus Karlsson, Oskar Lang, Elmer Söderblom, Nils Åman. 

Minnesota blev utslaget från slutspelet under natten till fredag, något som gör att spelare som Eriksson-Ek och Brodin blir tillgängliga. Förbundskaptenen har vi bekräftat intresse för spelarna, och han kommenterar så här. 

”Det är klart att vi är intresserade av dem, det är ju två otroligt skickliga hockeyspelare som skulle göra vårt lag bättre”. 

 Trots att man bara anmält två målvakter, tre backpar och tre kedjor för tillfället så ska man ändå ses med stora möjligheter att vinna premiären.

TV-kanal och tid för matchstart

Matchen sänds på TV6 och nedsläpp är kl 11:20. För dig som inte vill missa VM-studion så börjar sändningen kl 10:30.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto