Publicerad på 20 Maj - 12:11

0

Streama USA - Sverige gratis (Hockey-VM)

Efter Sveriges seger mot Finland senast så kopplade man inte bara greppet om gruppsegern, utan man fortsatte även att vara obesegrade i turneringen, och nu väntar USA i ett hett möte.
Vi vägleder dig till hur du enklast kan se matchen, och ger dig även oddsen.


1. Skapa konto genom knappen ovan med BankID. 
2. Sätt in 100 kr med Swish. 
3. Klart! Nu kan du streama Sverige och resten av VM-matcherna direkt!

USA - Sverige stream

Matchen mellan USA och Sverige sänds på TV6, och det går även se matchen på Viaplay. Ett billigare alternativ är dock att streama matchen genom ett spelbolag, förslagsvis Betsson. 

Sverige visade prov på riktig lagmoral senast då man slog en av guldfavoriterna Finland efter straffar, och det efter att Emil Bemström gjort straffläggningens enda mål.
Här väntar en ny tuff uppgift i USA, så det gäller att man fortsätter på den inslagna vägen. 

Streama matchen är nästan gratis

Att streama matchen på Betsson kostar ingenting. Kravet är dock att man har minst 1 kr på spelkontot. Har spelkontot inget saldo så behöver man göra en insättning på minst 100kr.

Odds inför USA - Sverige

3.25 - 4.20 - 1.99

Sverige blir favoriter i matchen och ser man på lagets prestation hittills i turneringen så har man imponerat klart mer än USA, vilket gör favoritskapet befogat. 

Spelförslag

- Sverige vinst (1.99)

USAs trupp är inte lika bra som det brukar även om det finns en del bra spelare i truppen. Samtidigt har Sverige en väldigt bra defensiv, något som kan visa sig avgörande här. 

- Emil Bemström minst 1 poäng

Tillhör en av de ledande spelarna offensivt i laget och får även istid i powerplay. Gjort tre poäng hittills i turneringen. 

Odds vid publicering. Oddsen kan ändras. 

Senaste nytt om matchen

Carl Grundström och Jacob Peterson gjorde debut mot Finland senast där den sistnämnda fick förtroende mellan Joakim Nordström och Emil Bemström. Han stod för en bra insats, och han noterades för en poäng i matchen. Lucas Wallmark som har saknats i de två senaste matcherna ser även ut att vara tillbaka till matchen.

Nyförvärven Linus Ullmark och Marcus Pettersson är spelklara till denna matchen vilket gör att Elmer Söderblom, Oscar Dansk och Christian Folin får lämna laget. 

Nu har man även fått ett besked från stjärnan William Nylander, ett positivt sådant då han kommer till VM, vilket spetsar truppen rejält. Tre kronor skriver så här angående beskedet. 

”Processen att få honom VM-klar är inledd. Nylander landar i Tammerfors lördag eftermiddag. Det innebär att Linus Karlsson lämnar VM-laget”. 

TV-kanal och tid för matchstart 

Matchen sänds på TV6 och nedsläpp är kl 11:20. För dig som inte vill missa VM-studion så börjar sändningen kl 10:30.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto