Publicerad på 9 Jun - 12:24

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Sverige med på Europatipset - här är Melkers bästa tips!



Foto: Bildbyrån

Dags för Europatipset! Vår expert Melker Sandebäck pekar ut bästa spiken, draget och helgarderingen på en kupong med idel landslagsfotboll! 



Tjena Melker, hur känns dagsformen? 

 – Det känns bra! Varit mycket svåra omgångar senaste tiden, och vi har varit nära fina pengar. Så känslan är att det när som helst smäller till med en ny 13 rätt. 

Vad säger du om Europatipset - där vi har ett skadedrabbat Sverige med på kupongen? 

 – Det är ett roligt och utmanande Europatips som spelas över två dagar; torsdag och fredag. Sverige känns som ett lag som går i fel riktning och Serbien tycker jag ser bättre ut just nu! Här skulle jag vilja säga att vi har mitt drag i omgången. 

Var hittar du den mest givna spiken? 

 – Våra grannar Danmark som har gått som tåget tidigare i Nations League man vann först över Frankrike och sedan över Österrike, nu väntas Kroatien och hör tror jag man tar en till trepoängare. Christian Eriksen går liksom inte att stoppa, och han lär bli hyllad hemma på Parken. Portugal har toppchans hemma mot Tjeckien som åter saknar sin stjärna Patrick Schick. 

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

– Jag går emot Sverige som jag skrev innan och spelar ”X2” till Serbiens favör. Tycker Serbien har en intressant trupp med flera tunga namn som även kan överraska lite i VM senare i år! Där man har ett riktigt fint anfall med Mitrovic (avstängd här), Tadic och Jovic så här tror jag Sveriges skadade trupp, som dessutom har avstängningar på Kulusevski och Krafth, får det jobbigt. Tvåan är rejält understreckad, just nu till 23%. Det är bara för lite! 

Och vilken match vill du helst bara helgardera? 

 – Match nummer 13 Moldavien - Lettland. Båda lagen har spelat bra och vunnit deras senaste matcher här ser jag ingen klar favorit och det kan bli alla resultat i en sådan här match så jag spelar 1X2.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto