Publicerad på 17 Nov - 16:12

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Tidernas största vinster på Stryktipset!


Stryktipset startade redan 1934 och deras slogan "13 rätt är respekt" är väl inarbetat. Vilka är egentligen de största vinsterna som delats ut i denna klassiska spelform? 

Stryktipset är verkligen en svensk klassiker. Grundat i mitten på 30-talet och fortsatt lika aktuellt. På senare år desto mer med det allt växande andelsspelet. I sin linda så spelades Stryktipset med tolv matcher - något som ändrades 1969 till det format vi ser i dag med 13 matcher.

Vilka är Stryktipsets största vinster?

  1. 20,3 miljoner kronor, Malmö 2011
  2. 15,3 miljoner kronor, Visby 2021
  3. 15 miljoner kronor, Gävle 2023
Den senaste jättevinsten tog alltså ett kompisgäng på sex personer från Gävle hem lördagen den 9 september. Lagkaptenen lämnade in ett U-system, U7-3-100 med två matematiska helgarderingar för totalt 900 kronor. Tre av vännerna hade två andelar var och tre hade en andel var. Vid klockan 23:00 på lördagen stod det klart att det bara fanns en rad i Sverige med 13 rätt.

– Man var helt uppe i varv där hemma framför tv:n, det hade blivit stigar i vardagsrummet och jag hade slängt av mig t-shirten. Sen var det bara att börja ringa runt till gänget. Men de trodde knappt på mig, sa lagkaptenen till Svenska Spel

Spela Stryktipset


Vi på Rekatochklart erbjuder alltid en gratis analys av den kommande Stryktipsetomgången samt möjlighet att köpa in sig på något av våra andelsspel. Vill du veta mer? Gå till sidan för våra andelsspel här nedan.   



Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto