Publicerad på 8 Feb - 22:42

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Två kandidater kvar! Vem tar över landslaget?

Processen kring Janne Anderssons ersättare har varit lång och kritiserad. Men nu verkar Svenska Fotbollförbundet endast ha två alternativ kvar. Blir det den förre U21-landslagstränaren Jens Gustafsson eller Malmö FF:s förre guldtränare Jon Dahl Tomasson? Expekt har släppt nya odds! 

1500 kr i gratisspel från Expekt

Det blev varken Graham Potter eller Olof Mellberg. Båda kandidaterna tackade nej - där Mellberg vände efter att han fick reda på villkoren i kontraktet. Informationen läckte ut i media och SvFF har fått rejält med kritik för hur man skött rekryteringsprocessen och inte minst för att det nu gått nästan två månader sedan Janne Andersson gjorde sin sista match som förbundskapten. 

Januariturnén leddes av U21-landslagets förbundskapten och den tidigare Sirius-tränaren Daniel Bäckström och än så länga är han fortfarande vikerie på positionen. Men nu verkar det vara riktigt nära att bli klart. 

Enligt Sportbladet så väljer SvFF mellan den förre U21-landslagstränaren, numera tränare för polska Pogon Szczecin, Jens Gustafsson och Jon Dahl Tomasson. Dansken, som vann dubbla SM-guld med Malmö FF 2020-2021 och tog laget till Champions League-gruppspel, uppges lämna Blackburn inom kort. 

Spelbolaget Expekt har snappat upp det senaste och uppdaterat sina odds på vem som tar över jobbet. Och det är i skrivande stund helt jämnt...

Nya kunder hos Expekt får 1500 kronor i gratisspel! 

Hämta erbjudandet hos Expekt!

Vem tar över landslaget? 

  • Jens Gustafsson 1.85
  • Jon Dahl Tomasson 1.85
  • Daniel Bäckström 10.00
  • Tony Gustavsson 21.00
  • Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf 21.00 

Odds från Expekt 

Du hittar oddsen genom att klicka på fotboll och specialer!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto