Publicerad på 25 Okt - 10:51

0
article-img
Foto: Bildbyrån

United-legendaren: "Nilsson Lindelöf inte bra nog om United vill vinna stora titlar"


Victor Nilsson Lindelöf håller inte måttet om Manchester United vill vinna titlar. Det slår den gamle klubbikonen fast i en exklusiv intervju med Rekatochklart.com.

Victor Nilsson Lindelöf har blandat och gett i Manchester United-tröjan de senaste säsongerna. Den här säsongen har 29-åringen spelat åtta matcher, varav sex matcher från start, i Premier League. Ett United som ligger på en åttondeplats i ligan och trea i sin Champions League-grupp bakom Galatasaray och Bayern München.

I en intervju med Rekatochklart.com berättar den förre Unitedförsvararen Paul Parker (över 100 matcher för klubben mellan 1991-1996) om hur han ser på Uniteds försvarsuppsättning med särskilt fokus på Nilsson Lindelöf.

– Manchester United har många spelare som inte är bra nog för en klubb som vill vinna en stor titel, det är ganska uppenbart, säger han till Rekatochklart.com och fortsätter:

– När jag blir tillfrågad om (Diego) Dalot eller Nilsson Lindelöf kan spela regelbundet för ett lag som går för att vinna en stor titel så är svaret nej. Det är en relevant fråga eftersom det är spelare som fått mycket speltid i en klubb som borde sikta mot de stora titlarna.

Ett stort bekymmer för Erik Ten Hags United är att Aaron Wan-Bissaka varit skadedrabbad.

– Vi har sett hur mycket Wan-Bisakka utvecklats under ten Hag. Han är en spelare som kan göra den där sista, vitala tacklingen som hindrar motståndarna från att göra mål. Om han hade varit skadefri så hade United släppt in mindre mål.

– United är på en nivå som klubb att de behöver bättre spelare än Dalot. Han är helt enkelt inte bra nog om du vill utmana Arsenal eller Manchester City. Det finns något som gör att jag misstänker att han inte startade sin karriär som ytterback.

– Nilsson Lindelöf är ett annat fall. Nej, han är inte bra nog för att spela varje vecka för ett lag som vill vinna en stor titel, så som det är nu. Men jag är ett stort fan av honom.

Parker menar att United måste stärka upp runt svensken om det ska hålla.

– Jag tror att han hade varit bra nog om han hade bättre spelare runt omkring sig. Han kämpade sig fram eftersom ingen trodde på honom när han kom. Han har varit en bra United-spelare och med rätt spelare att bära fram honom, så tror jag att han hade kunnat vara en del av att väldigt framgångsrikt United-lag, avslutar Parker.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto