Publicerad på 22 Apr - 17:44

0
article-img
Foto: Bildbyrån

V75-jackpot på Halmstad: Formstarke Bergmans bästa tips



Formstarke Oliver Bergman är tillbaka med andelsspel på V75. Sist han var i farten gav det nära 200 000 kronor för sju rätt och över 15 000 per andel. Nu är det dags för nästa system!

Tung jackpot på Halmstadstravet! Vad blir viktigt att tänka på inför helgen? 

– Spelmässigt fick sig omgången en rejäl skjuts uppåt i och med att vi fick en JACKPOT på 50 Miljoner att spela om från förra veckan. Viktigt att tänka på denna lördag blir hur man komponerar sitt system. Det finns tre favoriter som ser ut att sticka iväg på strecken och för att få ett slagkraftigt system måste man försöka gå emot minst en av dessa, men gärna tvåa. Lyckas man med detta finns sen hög potential i omgången och med tanke på framgången på V75 förr veckan ser jag extra mycket fram emot lördag. 

Vilken är den bästa spiken? 

– I nuläget lutar det emot att 2 Titan Yoda i V75-7 blir min bästa spik. Han gjorde årsdebut senast och visade direkt upps sig från sin bästa sida, det blev en enkel seger direkt och detta är en häst med högt kunnande för klassen. Nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara dessutom framflyttad för Jennifer Perssons årgångs häst. Under 2021 var Titan Yoda ute i tuffa årgångslopp, han var han bland annat tvåa bakom Önas Prince och besegrade även duktiga Epimetheus. Snävt spår i volten har Titan Yoda hanterat tidigare och sett till kapaciteten är segerchansen hög även om han skulle behöva göra en del jobb på egen hand längs vägen idag. 

Favoriten i fara?

– I V75-6 blir 9 LaFerrari Dimanche favorit. Även om hästen är bra känns det givet att gardera på förhand. Hon kommer visserligen med tre raka segrar på kontot och har verkligen visat upp högt kunnande. Utvecklingen pekar även uppåt och hon blir bara bättre och bättre för varje start. Men efter senaste segern över lång distans sa tränaren att StoChampionatet är sommarens mål. LaFerrari Dimanche också som bäst i ledningen en position hon inte kommer kunna nå idag. LaFerrari Dimanche har segrat på V75 bakifrån också men med tanke på utgångsläget och att det väntar en hel del jobb på egen hand idag är detta en favorit i fara i min bok. 

Bästa draget? 

– I V75-2 hittar vi bästa draget, 4 Gliding Eagle. Han är minst rutinerad i fältet men har en utvecklingskurva som pekar rakt uppåt. Han avslutade 2021 med att vara knappt slagen på V75 och dessförinnan tog Gliding Eagle två raka segrar. Senast gjorde han årsdebut och fick då ett snällt lopp i ryggar en bit bak, men avslutningen var tilltalande. Med det loppet i kroppen nu bör formkurvan peka uppåt, och dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Han gick även utrustad med rycktussar för första gången senast, en växel man aldrig brukade den dagen och med den effekten sparad tills idag är jag inne på att man blåser ner samtliga tillslut här. Till endast 13 är spelvärdet högt i min bok. 

Största fördelen med ditt andelsspel den här lördagen? 

– En av de bästa fördelarna med att köpa in sig i något större bolag är att man får vara en del i ett större system. Ett system där man får med fler hästar på kupongen, och således också har större chans att vara med när utdelningen ökar. Väljer man dessutom ett av våra bolag hos Rekatochklart så köper man in sig i ett genomarbetat system där vi lägger ner mycket tid för att skapa så bra förutsättningar för 7 rätt som möjligt. Formen är det heller inget fel på just nu, förra veckan spelade vi in över 180.000kr till våra andels köpare och nu har tre av våra fyra V75 bolag 3-Stjärnor hos ATG.se. Detta betyder att dessa bolagen tillhör 10% av de bästa bolagen på V75 just nu, vilket vi såklart är stolta över. Ta chansen och häng på du också.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto