Publicerad på 4 Feb - 11:49

0
article-img
Foto: Bildbyrån

V75 på Solvalla: Fem snabba med Bergman



Foto: Bildbyrån

Fem snabba frågor inför V75 på Solvalla med vår andelsläggare Oliver Bergman. 

Vad blir viktigt att tänka på inför STL-finalerna? 

 - Finaler på Solvalla är alltid en sportslig höjdpunkt. Vi kommer få se många fina prestationer och man ska också komma ihåg att det är till just dessa typer av omgångar som tränare verkligen ställer iordning sina hästar man lyckas kvalat in. Vilket betyder att det kan vara extra nyttigt att läsa på intervjuerna inför lördagens tävlingar för att kunna införskaffa sig information angående nya utrustning förändringar som kan bli spännande. 

Vilken är den bästa spiken? 

 - V75-2 4 Piemonte. Han kommer från formstallet Joakim Lövgren. Piemonte kommer med två överlägsna segrar i bagaget till dagens start. Detta är en riktig klassklättrare och han ser ut att besitta de flesta egenskaper en bra travhäst behöver. Detta bortsett från startsnabbheten, men tränaren Joakim själv menar att det går att släppa iväg honom helt okej från start även om han hittills inte visat detta. Men oavsett så spelar detta ingen roll för när Piemonte väl fått igång samtliga cylindrar så finns det ingen i startfältet som kan mäta sig med honom kapacitetsmässigt. Jag hamrar in spiken. 

Favoriten i fara? 

- V75-1 2 Sweetman. Det är ingen hemlighet att han är beroende av ledningen för att prestera på topp. Från spår två talar också mycket för att han sitter just i ledningen här. Men som favorit på V75 mot tufft motstånd är det givet att gardera i min bok. Glöm EJ 1 Beartime. 

Bästa draget? 

- V75-6 4 Hazard Boko gjorde ett bra lopp senast trots att man fick se sig besegrad av Disco Volante. Men formen är god och utgångsläget är passande idag. Hazard Boko går alltid starkt tillslut och skulle det bli lite tempo på loppet idag är Hazard Boko högintressant till 12%. 

Största fördelen med ditt andelsspel den här lördagen? 

- Att köpa in sig på något av våra bolag på V75 hos Rekatochklart innebär två saker. Dels får du ett genomarbetat system där kunniga och pålästa personer skapar genomarbetade system. Men du får också möjligheten att vara med på ett större system som i sin tur får fler streck på kupongen och i slutändan ökar chansen att vinna stort i slutändan. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto