Publicerad på 20 Apr - 14:26

0
article-img
Foto: Bildbyrån

V75-succé: Fina slantar till alla som ryggade Bergman!



Foto: Bildbyrån

Vår travexpert Oliver Bergman (MVBerra på twitter) drog in storkovan helgen som var! Nu siktar han på att följa upp succén när en fet jackpot väntar i Halmstad.

Grattis till storvinsten i helgen! När var du som mest nervös? 

– Tack så mycket! Pulsen gick såklart upp efter superskrällen i V75-2. En av tidernas största skräll på just spelformen V75 och fick med den tack vare att man plockade alla hästar i loppet. Efter det följde man varje lopp extra noga och uppdaterade även värdet lopp för lopp. Sen fick man verkligen slita in spiken i V75-5 4 Brasco Brodde. Han såg nästan slagen ut i mitten på upploppet, men stred tappert hela vägen in i mål med Erik Adielsson i vagnen. Sen är det såklart att man jobbade skräll i de loppen där man satt med större gardering i de avslutande avdelningarna. 

Hur mycket pengar blev det totalt och för vardera andel i systemet? 

– Den totala vinsten på systemet var 188.731kr och varje andel gav 15.727kr. 

Vad var den stora nyckeln i ditt vinnarsystem? 

– Nyckeln var såklart att plocka med alla hästar i V75-2 där omgångens stora knall fanns. 15 R.K Queen vann till endast 0,25%. Sen även spikarna såklart. Tränaren Daniel Reden lät uppåt inför tävlingarna och med sina hästar och därav föll även valet på att spika hnns två hästar i V75-5 & V75-6. 

Vilket drag är du mest nöjd med i efterhand? 

– Att man fick med 3 Hazyshadeofwinter i V75-1 kändes bra och även att man lyckats fälla 6 Howś How som var stor favorit i V75-3. Lyfte även spikarna som var spelade till 26% respektive 27%. Fanns bra värde i dessa. 

Tidigare tankar om V75 i helgen? 

– Den tidiga tanken är att jag efter söndagen när segerns sötman var som bäst insåg att det nu till på lördag, när Halmstad arrangerar V75 är en JACKPOT på 50 Miljoner att spela om. Detta lyfter såklart hela tävlingsdagen och jag kommer lägga ner minst lika hårt jobb som under den gångna helgen till kommande V75. Det gäller att smida medans järnet är varmt. Andelarna kommer upp under torsdagen hos Rekatochklart.com. Högt tryck att vänta så först till kvarn.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto