Publicerad på 22 Nov - 11:07

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Vad gör Janne nu? - odds på hans nästa jobb


94 landskamper sedan 2016 och ett antal mästerskap. Men nu är Janne Anderssons tid som svensk förbundskapten avslutad. Betsson erbjuder roliga odds på vad Janne ska göra härnäst i sin karriär! 

Erbjudande hos Betsson!

En lång relation med landslaget och det svenska folket är över. Förbundskaptensjobbet är ledigt och Janne Andersson är fri på marknaden. Nu är den stora frågan: Vad ska Janne Andersson göra nu?

Saudiarabien nästa?

Han har tidigare hintat om att han hade haft svårt att tacka nej till ett jobb i arabländerna om erbjudandet är lukrativt - trots att det finns moraliska aspekter som kan ifrågasättas. 

– Samtidigt var den här frågan uppe när det var Qatar. Då gick man in på regeringens hemsida och där stod det att vi har en ambassad som öppnade 2013 och det var väl för att ha handelsutbyte med Qatar, och så är det många svenska företag som samarbetar med det landet, sa han till Fotbollskanalen. 

– Skulle jag då inte kunna åka dit om jag får ett väldigt bra erbjudande där jag kan säkra min framtid, och även mina barns och barnbarns? Ska jag då säga: ”Nej jag står över det.” Det är tveksamt.

I fjol tjänade Andersson drygt 4.4 miljoner kronor. Att jämföra med Saudiarabiens förbundskapten Roberto Mancini som fick en årslön på drygt 290 miljoner kronor (!) när han tog jobbet. 

Samtidigt finns även det gamla jobbet i IFK Norrköping ledigt efter att Glen Riddersholm fått sparken samt ett antal andra allsvenska klubbar som skulle kunna vara aktuella. 

Vad blir hans nästa steg?

Betsson har ett roligt specialspel ute där odds erbjuds för vad som blir hans nästa uppdrag: 

  • Allsvenskan 2.50
  • Landslag 3.00
  • Skandinavisk klubb utanför Sverige 4.00
  • Klubb i Saudiarabien 6.00
  • Klubb i Qatar eller Förenade Arabemiraten 10.00
  • Annan klubb 10.00
  • Europeisk klubb utanför Skandinavien 15.00
  • MLS 25.00 
Klicka här nedan för att hämta ett bonuserbjudande hos Betsson och spela på Jannes nästa jobb


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto