Speltips: Bears - Panthers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2019-08-09 02:00
Land: USA
Liga: NFL preseason
Odds: 1.86
Tips: 1 hcp -3
Spela på Speltips Bears - Panthers
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Bears vs Panthers i preseason game 1.

Bears var hela fjolårets "framgångsbebis" med 12-4, vilket var en av deras bästa "bokslut" på mången god dag. Laget hade ligans bästa rushing och scoring defense med en het QB i Trubisky som landade på 3 223 yards med 24 TD, vilket är grymt bra. Trubisky växte med sitt defense som suveränt. Värvningen av Khalil Mack var briljant. Mack är en enforcer och rankas som topp 3 i min värld bland alla försvarare. Nagy var ny HC i fjol och han var grym hos Chiefs i sin roll där och det finns mycket kunskap och spelförståelse här. Nagy är en gammal QB själv och har fortfarande en del Arena League-rekord kvar från sin tid som aktiv. Det som jag gillar med Bears inför 2019/2020 är att nu har laget "marinerat" sig ett år tillsammans och byggt på truppen bra förutom tappet på RB-sidan (se Howard till Eagles). Laget är homogent och det finns inga större svagheter i min värld. Bears är en contender i år.

Panthers då? Så himla beroende av en skadefri QB i form av Cam Newton. Det såg bra ut halvvägs när Panthers hade 6-3 under säsongen, men tappade allt till 7-9 till slut. Newton spelade skadad och har därefter opererat axeln under off-season. Hur ser Panthers ut i övrigt inför denna säsong? Laget har en stark WR-corps med nyförvärvet från Patriots; Chris Hogan och utvecklingsbara Samuel och en som jag gillar högt och rent: DJ Moore. Starka framåt. Bekymret för Panthers blir just QB-rollen under preseason. I nuläget har de Allen och Grier och det är inga demoner, utan att för den skull vara dåliga. MEN Bears QB2 är veteranen Chase Daniels som sedan 2009 varit med i ligan och snittar på en completion rate runt 70%. Starka papper. Vad jag vill säga är att Panthers lär få det bekymmersamt initialt, men spelarna kommer växa allt som preseason rullar på. När det gäller springspelet kommer inte ässet McCaffrey spela många snaps; om någon. Däremot får vi för första gången se fd boxningsvärldsmästaren Evander "The Real Deal" Holyfields son Elijah äntra scenen för Panthers. En snabb RB.

Värt att notera:

1. Panthers är 2-6 i sina åtta senaste matcher.

2. Bears är 16-5-1 på hemmaplan, Soldier Field. Starka papper.

3. Bears är 9-2 i sina elva senaste matcher.

Sammanfattning: I natt gästar Panthers Bears på Soldier Field och det är ingen lätt match. Jag är helt övertygad om att Bears kommer vinna denna outing. Jag kommer spela Bears -3 till oddset 1,86 hos bet365.com.

/RoloMartins
  Bears - Panthers
Spela på Speltips Bears - Panthers Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
RoloMartins - 8 Augusti 2019 - 14:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskoga - Södertälje
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.64
19:00  Vita Hästen - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 4,5 mål
1.60
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Onsdag 20/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 864 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming