Bengals vs Giants. Två lag som på förhand inför säsongen känts sådär, men Giants har fått lite live igen tack vare allt surr runt deras offensiv och rookie-QB Jones. I afton är det game 3 - the dress rehearsal - alla starters testas minst en halvlek, vilket gör att Giants offensiv kommer få testas åtskilligt. Veteranen Manning var 4/4 senast med en TD och såg hungrig ut. Sedan skickade Giants in rookie-QB Jones som var fortsatt stekhet och levererade återigen. Två raka segrar i preseason är Giants resultat och det är bättre än förväntat.

Bengals får äntligen spela hemma inför sina fans. Det här är ett lag som varje år, som det känns, drabbas av skador och det är egentligen det vi får läsa om under deras preseason. MEN det har sett helt OK ut offensivt emedan defense har en del kvar att leverera.

Jag kommer spela över 42,5 poäng i matchen, då båda lagen snittat över 51 poäng till dags dato. Hos bet365 .com ger det oddset 1,90, vilket är taget.

Värt att notera:

1. Giants har gått över linan (över 41,5 gjorda poäng) 8/10 gånger.

2. Bengals offensiv har verkligen glatt, trots alla skadebekymmer. Mot NFC-lag har de gått över linan i 4/5 matcher.

3. Giants har snittat på 31,5 poäng framåt och 17,5 bakåt. Bengals har snittat på 20 poäng framåt och 25,5 poäng bakåt. Allt talar för en fajt med många poäng.

Jag spelar över 42,5 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com. Statistiken är överväldigande i det här fallet.

/RoloMartins



This is the stats tab
This is the post tip