Broncos spelar sin tredje preseason game i afton hemma mot 49'ers. Det är dock HC Fangios hemmadebut, eftersom deras första match var Hall of Fame-matchen. Nu är vi uppe i Denver och det är alltid tufft att ställas mot Broncos.

Jag kommer spela Broncos -2 till oddset 1,91 hos Unibet .com och jag gör det enkom pga av två saker; dels 49'ers skadelista. De har till denna match hela 27 spelare endera out el questionable. Det gör deras trupp väldigt tunn. Jag vet att lagen kommer matcha sina B- och C-linjer i afton, men ändå. Jag har också läst 49'ers road games statistik och den är 0-4 i sina fyra senaste bortamatcher.

Värt att notera:

1. Broncos testade QB1 Flacco kort senast. Han satte tre av fyra pass för modesta framgångar. Sedan kom årets draftval in; Drew Lock och han fick ihop 180 yards och spelade klanderfritt.

2. Broncos RB-lina är väldigt, väldigt bra. Både Freeman och Lindsay kommer testas litegrann; mest Freeman och han var riktigt bra mot Seahawks senast.

3. 49'ers då? Ja; det ser lovande ut framförallt runt WR med både Pettis och rookie Samuel tillgängliga. På QB-sidan kommer vi inte få se QB1 Garappolo i afton, men både Beathard och Mullens lär testas länge. Bägge är dugliga.

4. Broncos har vilat lite längre än 49'ers till dagens möte och spelar hemma. Ha det i åtanke.

5. 49'ers kommer variera sina spel med Walker, Breida och Coleman på RB.

6. Broncos WR Sutton har svarat för veckans sjukaste "grab" i sociala medier. Lite OBJ-vibb på den.

Broncos spelar som sagt sin första hemmamatch i afton och det är klart som korvspad att HC Fangio vill visa i sin hemmadebut att laget har vad som krävs. Addera sedan till statsen som säger att 49'ers är svaga på bortaplan plus att de har 27 spelare endera out el questionable.

Jag spelar Broncos -2 till oddset 1,91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip