Två snygga spel satt fint igår och vi går stärkta ur den vinsten med spel på Cleveland Browns här. Det är game 3 av 4 gällande preseason och det kallas normalt - the dressrehearsal. MEN när det gäller Browns vet vi inte om de vågar köra fullt ut med sina starters (normalt spelar starters i en halvlek - två quarters). OM Browns selar ut sitt A-team kommer de köra över Buccaneers. Jag nöjer mig dock med att spela Browns -3 till oddset 1,91 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Brown siktar mot tredje raka segern i preseason och jag är övertygad om att detta kommer ske. De är 6-4 mot Bucs all time stats.

2. Browns yngre gardet har varit riktigt bra. Jag gillar Mack Wilson hittills. Kolla QB2 Gilbert som vunnit matcher åt Browns. Han är 27/41 på passen med över 280 yards. Me like. På marken har Johnson 15 carries för 76 yards och i luften har Higgins 132 yards och TD.

3. Bucs har nya coacher, men i fjol var de enkom vassa i passing game med Fitzmagic och Winston. I år har vi sett mest av Griffin, 40/64 och 531 yards som skött sig bra (QB2), men springspelet är fortfarande ett stort bekymmer. Deras offense blir enahanda.

4. Bucs såg lite bättre ut senast, men överlag finns mycket att göra.

Nej, Browns har ett otroligt fint lag i år och jag tror att vi får se lite av A-team idag och då bara vinner Browns.

Jag spelar Browns -3 till oddset 1,91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip