Chargers tar emot Saints på hemmaplan. Det har varit en bister vecka för Chargers-fans. Först går WR Keenan Allen ner med skada (dock inte alltför allvarlig). Sedan går stjärnan Derwin James ner skada OCH operation, vilket gör att han kommer missa 3-4 månader. Utöver det har man fortfarande inte fått tillbaka sin RB-stjärna Gordon pga holdout gällande missnöje med sitt kontrakt. DET är vardagen i Los Angeles Chargers för dagen.

Saints vardag har varit raka motsatsen. Här ser de största stjärnorna ut att må perfekt plus att Saints lyckats låsa avtalet med sin WR Thomas efter lite diskussion plus en snygg signing av TE Cook. Nu är Thomas en av ligans bästa WR's och har också numera betalt som en sådan också. TE Cook kommer göra debut i preseason 2.

Jag kommer spela Saints moneyline och det bygger jag på att Saints QB2 är Teddy Bridgewater och han är i en klass för sig bland reserv-quarterbacks. Jag får 1,71 hos bet365 och tar det.

Värt att notera:

1. Chargers kommer inte spela med många starters. Vi kommer med garanti få se RB's Ekeler och det är en trevlig syn. När nu Gordon "strejkar" måste Ekeler visa att han är first man up och han såg stark ut i preseason game 1.

2. Saints fick stryk av Vikings i preseason game 1 och det som stod mest ut var försvarspelet mot springspelet. Här måste det till en radikal förändring i game 2. Nu ställs man mot just Ekeler och det är en bra spelare.

3. Saints kommer presentera TE Cook i afton mot Chargers. Ett par drives och det är en stor måltavla som Bridgewater har om Cook får till det.

4. QB Bridgewater har fått order om att testa sina WR's i afton och då kommer vi få se en hel del lång pass.

5. Saints vann med 36-7 när dessa två lag möttes i fjol och förutsättningarna är ännu bättre för Saints idag pga skador och holdouts.

6. HC Payton VILL vinna i preseason mer än Chargers Lynn. Det gör att Saints djupa trupp kommer avgöra till slut.

Jag spelar Saints moneyline till oddset 1,71 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip