Chiefs spelar hemma på Arrowhead Stadium mot 49ers. Två intressanta lag, där respektive QB1 verkligen är superstars. Chiefs Mahomes är exceptionell och han har bara spelat i ett par år. 49ers Garoppolo har ett antal Super Bowls i ryggen som backup till GOAT Tom Brady. Han har totalt spelat 10 NFL-matcher från start. I år har Mahomes spelat modest i preseason, men kommer med garanti att testas i afton. Han är 6/9 pass för 77 yards. 49ers Garappolo hade en passer ration på 0.0 senast och var bisarrt dålig. 1/6 pass med en INT. Puh! Även Garappolo kommer få speltid i afton, eftersom vi vet att det är match 3 av 4 i preseason.

Jag kommer spela Chiefs -4 hos Unibet .se till oddset 1,88. Chiefs offensiv är på tok för vass mot 49ers.

Värt att notera:

1. Chiefs är 10-2 på sina tolv senaste hemmamatcher. Grymt starka hemma!

2. Chiefs har snittat 357,5 yards per game hittills = nr 8 i ligan. Ha då i åtanke att Mahomes inte spelat särdeles mycket.

3. 49'ers defensiv har dock varit väldigt tuff och bara släppt till 245 yards per match. Annat motstånd idag dock.

4. Chiefs Mahomes är ett helt annat lag när han är skipper. För mig innebär det minst en touchdown extra = räcker långt.

5. Under 2018 snittade Chiefs på 60,5% gällande att göra poäng på under första halvleken. Det är ruggigt starka papper OCH med vetskapen om att Chiefs kommer matcha sina starters = bra chans till många poäng i första halvlek.

Jag spelar på Chiefs -4 till oddset 1,88 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip