Chiefs vs Bengals. Två lag med diametralt olika chanser inför 2019. Chiefs tillhör topp 3-5 i NFL emedan Bengals är inne i en rebuild, men en kvick sådan som det känns. Dock har storstjärnan A.J.Green åkt på en ny skada i training camp. Bengals har ny coach i Zac Taylor emedan Chiefs Andy Reid är en levande legend i NFL...

Den här matchen vinner Chiefs relativt enkelt om laget ser till att sitt B-team spelar minst tre kvartar. Både QB, RB och WR's är bättre än Bengals och mitt spel landar på Chiefs -3,5 till oddset 1,94 hos Unibet .com

Värt att notera:

1. Chiefs offensiv var suverän under 2018, men också vass under preseason, vilket gör att jag väljer att spela dem idag. HC Andy Reid är en legend i NFL och lämnar inget åt slumpen. Fjolårets preseason-snitt poäng framåt landade på 91 totala poäng = 22,8 points per game.

2. Chiefs RB2 är Carlos Hyde och han skulle kunna vara RB1 hos flera andra NFL-lag. Hyde är snabb och vill visa att han fortfarande kan leverera. Det är också bra djup i RB-rotationen hos Chiefs, vilket gör att det gäller att ta vara på sina chanser.

3. Bengals kommer få det tufft i år och har haft otur med skador i training camp. Jag saknar djupet i truppen för att kunna hota Chiefs på bortaplan.

4. Ryktet från Chiefs training camp gällande sina rookies låter väldigt gott. Framförallt WR Hardman som får superlativer varje vecka. Ha koll på honom i afton. Han lär testas rejält.

Hur jag än vänder och vrider på det här skall Chiefs vinna relativt lätt OM de låter minst B-laget spela genom matchen.

Jag spelar Chiefs -3,5 till oddset 1,94 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip