Falcons tar emot Redskins och det som är värt att notera ÄR att just preseason game 3 är den sista chansen som vi nördar får se ev starters från respektive lag. För Falcons är detta match nr 4 = deras sista match i preseason och de är hittills 0-3 och har inte gjort många nöjda. De blev överkörda av New York Jets B-team senast och QB1 Ryan var mer i backen än stående slängandes på en boll. Jets blitzade som tokar och Ryan fick ingen rytm alls. Jets vann enkelt.

Redskins däremot har allt att bevisa ikväll i och med att det är deras game 3. Rookie-QB Haskins har stor potential med en grym arm och snabba fötter. MEN av det vi sett hittills finns mycket mer att önska. Han är dålig på att läsa "reads" och hamnar ofta i svåra situationer. OM han vill spela i vecka 1, då måste han lysa upp i afton. Jag tror att den chansen finns, eftersom Falcons medvetet spelar soft under preseason. Jag är också nyfiken på om WR Doctson tänker visa vad han kan, då blir det ytterst tufft för Falcons att täcka honom. På marken vilar Guice, men legenden Adrian Peterson kommer spela och springa kan han.

Jag spelar Redskins -3 till oddset 1,91 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Falcons tar som sagt inte preseason på allvar, utan testar sina "gröngölingar" ofta. Det har föranlett till statistiken 0-11.

2. Redskins QB Haskins VET att han måste leverera i afton, annars är han på bänken när premiären startar.

3. Redskins är 3-7 i sina 10 senaste preseason games. 0-2 i år. Det märks inför matchen att surret ligger hos Redskins.

4. Som sagt; match 4 för Falcons. Det innebär att vi får se QB3 hos Falcons, Matt Simms och han räcker inte.

Jag tycker detta är omgångens motivationsspel och lägger mitt tips på Redskins -3 till oddset 1,91 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip