Äntligen dags för fullskalig NFL-preseason med matcher spridda över hela helgen. Vi börjar med "Snoopy Bowl" i New York, där Giants tar emot Jets för "skryträttigheter" gällande vilket New York-lag som är bäst...

Två lag som alltid har ögonen och media på sig. Vi pratar om The Big Apple.

Om vi ser till vad som har hänt sedan i fjol kan vi konstatera att såväl Giants som Jets var en besvikelse 2018. Nu har NFL-draften varit och Jets tog superämnet Quinnen Williams som nr 3 och Giants tog överraskande QB Daniel Jones som nr 6. Giants har utöver detta tappat två superstars i form av Odell Beckham Jr till Browns och Collins till Redskins. Det känns som Giants får ett tufft år och är i en rebuild mode, trots att QB Eli Manning finns kvar. New York Jets känns däremot väldigt intressanta i år med ny management på de tunga positionerna. Det är ett nytt Jets vi fått höra om och sett inför dessa preseason-matcher. En helt ny "swag". Jets svaga linje i fjol var den offensiva linan och här har laget investerat rejält för att få snurr på prylarna. Om vi tittar på offensiven är kanske hela NFLs RB Bell numera i Jets-dress. Nya wide receivers har tagits in som Crowder från Redskins och sedan har några skadade kommit tillbaka. Jets är ett bättre lag än Giants i år.

...men nu pratar vi preseason och då vet vi att dessa matcher skall ge spelare som än så länge finns kvar i truppen. Bantas ner till 53 spelare inför NFL-säsongen. Det gör att många kommer få chansen. Match 3 under NFL-preseason är den match, där A-laget kommer testas rejält. MEN nu i match 1 och 2 kommer både B- och C-laget få chansen.

Jag kommer spela under 33,5 gjorde poäng till odes 1,92 hos Unibet . Om du vill finna ytterligare ett bra odds kan Jets -1,5 vara gångbart till 1,92. Men jag spelar underspelet till 1,92.

Värt att notera:

1. Giants vann i fjol med 22-16

2. Jets snittade 13,8 poäng per match under preseason.

3. Giants är hemskt tunna framåt, då 3 av 4 WR's har någon slags skada eller inte är helt kurant.

4. Ofta tajta matcher mellan dessa två lag och i de senaste tre matcherna har två av dessa haft 1 poängs skillnad.

5. Jets har hintat att QB1 Darnold kommer testa lite, men sedan kommer Siemian in; QB2. Han är en habil back-up.

6. I Giants kommer rookie-QB Jones få mycket speltid.

Summa summarum; det blir säkert jämnt som vanligt. Jag förutsätter få poäng gjorda framåt med tanke på lagens offensiv i nuläget. Jets har den bästa truppen. Mitt spel landar dock på U33,5 gjorda poäng i matchen till oddset 1,92 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip