Jaguars tar sig an Eagles på hemmaplan och det som känns hett är att Eagles fd Super Bowl-QB Nick Foles numera spelar för Jaguars. Han signade ett 4-års kontrakt och cashade hem 88 miljoner dollar. Välförtjänt. Nick Foles är en supertrevlig kille som känns ödmjuk hela vägen. När han flyttade till Jags ville han ha nr 7 istället för nr 9. Hans enda svar på det var att nr 9 tillhör Philadelphia Eagles och fansen därborta. Stort!

Vad säger vi om den här fajten då? Jaguars coach Marrone har sagt och betonat gång på gång att INGEN som skall vara starter vecka 1 spelar de första två matcherna. I game 3 kommer startande A-team att testas. OBS! I match 3. Det innebär att Jaguars som fick storstryk mot Ravens i preseason game1 kommer sela ut samma gäng även i preseason game 2. Detta torde gynna Eagles som i grund och botten har en djupare trupp än Jaguars.

Natt till idag var det en skottlossning med flera oskyldigt drabbade poliser (6 st nedskjutna) i norra Philadelphia. Eagles fans är "die hard-fans" och det syns även på laget som redan gått ut med att de kommer spela för de drabbade och Philadelphia-polisen. Eagles kultur är "familjen". Här håller allihop. Ha det med er i afton när matchen spelas. De kommer spela för norra Philadelphia.

Jag spelar Eagles +3 till oddset 1,91 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Eagles QB2 Nate Sudfeld fick kliva av i preseason game 1 mot Titans pga bruten handled. Det innebär att veteranen Kessler är "next man up" och han har trots allt spelat 12-13 matcher från start med Browns och Jaguars.

2. Det är riktigt varmt i Jacksonville idag. Flera Philadelpia A-starters är med på resan. Det möjliggör för ett par startande.

3. Eagles är också skadeskjutna på linebackersidan och cornerbacksidan. Här kommer B- och C-team att testas.

4. Eagles kommer springa ifrån Jaguars i afton. Tre spelare är helt klara; Howard, Sanders och Sproles. Det innebär att position 4 och 5 skall tillsättas och en av dem kommer Clement att nypa. Han kommer få mycket speltid i afton. I första matchen var det inte alls mycket att skriva hem om. Totalt 37 yards på marken. DET är inte Philly-football. Räkna med mycket springspel i afton. Sanders kommer spela och det borgar för en klar förbättring.

5. Eagles Josh Sweat var riktigt bra i debuten. Kommer få mycket speltid idag också som edge rusher. Ännu bättre var Dillard som stod emot nästan allt som Titans skickade mot honom.

6. Båda lagen kommer spela länge med sina B- och C-formationer. Få poäng är att vänta sig, men jag gillar ändå Eagles i den här matchen med tanke på springspelet.

Summa summarum; Eagles +3 till oddset 1,91 hos Unibet . När Jaguars HC Marrone är så tydlig i sitt uttalande = inga starters skall spela en minut i game 2 = då litar vi på det och tycker att linan känns en aning sned.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip