Jazz (8-4) tar sig an Heat (7-5). Två topplag. Men båda såg skakiga ut i sina respektive matcher senast.

Jazz lyckades slarva bort vinsten senast och det var svag ball control management. I afton möter man Heat som var lovvärt svaga senast och de har haft det tungt på sin roadtrip.

Jazz skall vinna den här matchen om de bara bestämmer sig för det. Jag spelar Jazz -5,5 till oddset 1,72 hos Pinnacle . Hemmaplan kommer avgöra.


Värt att notera:

1. Jazz snittar 110,6 poäng per match. Nr 8 i NBA. Jazz defense tillåter 102,9 poäng per match = nr 5 i NBA.

2. Spelarna i Jazz lade sin besvikelse på ett tumult efter matchen. De stora stjärnorna stod på sig och det blev dryga böter, men ingen avstängning.

3. Heat började riktigt vasst och dominerade den östra konferensen, men de har bara lyckats vinna två fajter i november. Deras roadtrip har varit so-so.

4. Heat har tre nyckelspelare skadade i form av Olapido, Morris och kanske den bäste i Butler som kanske spelar i afton, men har bekymmer med sin ankel. Det är tunga avbräck. Förlorar Heat idag är det fjärde raka förlusten.

5. Hos Jazz är det tvärtom. Mitchell leder alla i Jazz med 26 poäng per match och 5 assist per game. Lägg därtill enorme Gobert som dominerar under korgen - 15,5 returer. Dessa spelar i afton.

Jag är övertygad om att Jazz studsar tillbaka direkt i afton och vinner på hemmaplan. 1,72 i odds spelas hos Pinnacle i afton.

/RoloMartins




This is the stats tab
This is the post tip