The California Rivalry är tillbaka. Los Angeles Rams vs San Francisco 49'ers.

Under 70- och 80-talet var denna matchup alltid en "talk of the town". Bägge lagen var ständigt på tapeten och NFC West handlade oftast om en av dessa två lag som champs. Nu är det dags igen.

Jag kommer spela under 43 gjorda poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Mina tankar till val av spel:

1. LA Rams som hette St Louis Rams ifjol landade på 7-9 säsong 2015. Rams har inte haft en vinnande säsong sedan 2003. Inte bra, MEN HC Jeff Fisher börjar få ordning på grejerna. San Francisco 49'ers landade på 5-11 och var en fullständig besvikelse. En trupp som föll isär rakt över. Bekymret för framförallt 49'ers var att de gjorde för få poäng framåt.

2. LA Rams RB Todd Gurley kommer bli en spännande kille att se år 2. Otroligt kunnande och grymt rörelsemönster. Idag möter Gurley ett av NFLs absolut sämsta lag mot springspelet 2015. De släppte 126 yards per match = nr 29 av totalt 32 lag. Gurley kommer få bollen ofta idag och även om 49'ers kommer göra allt för att stoppa honom kan det bli tufft. Springspelet kommer äta mycket tid av klockan och det gillas. San Franciscos motsvarighet är Carlos Hyde, men han har varit borta pga skada och om jag känner HC Chip Kelly rätt kommer Hyde användas sparsamt för att inte riskera för mycket.

3. 49'ers gav upp totalt 53 sacks ifjol mellan Blaine Gabbert och Colin Kaepernick och idag får de smaka på Robert Quinn som är en suverän pass rusher. Pass på!

4. Case Keenum kommer spela för Rams och Gabbert för 49'ers. Det är liksom inte Manning vs Brady. Det är två habila QBs som sällan gör det svårt för sig. Det kommer innebära korta pass, springspel, springspel, korta pass. Klockan går. Tiden rinner undan.

Summa summarum; det här blir en ganska tajt match, men framförallt en "low scoring game", då fokus kommer hamna på Rams springspel och en offensiv som inte gör misstag, samt ett Rams defense som kommer jaga livet i San Franciscos QB Blaine Gabbert.

Jag spelar under 43 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip