Nets (2-3) tar emot Pacers (1-4). Två lag som inlett sämre än väntat. Visst; Nets har tre superstar, varav EN som fungerar i nuläget och det är den bäste, Kevin Durant. Den andre som spelar, men som har bekymmer med sina hamstringsmuskle, är ässet James Harden. Han brukar vittja korgens nät på minst 30 poäng i snitt genom åren, men pga. skadedebaclet får vi se honom spela, men inte i den form som han brukar vara i. Den tredje är den ytterst specielle Kyrie Irving som vägrar ta vaccin mot COVID-19 och därmed har satt sig i en märklig situation. När Irving spelar, då är han riktigt bra, men för tillfället är det mycket annat som snurrar i den mannens huvud än just det han får betalt för - basket.

Jag tycker det här är två lag som aktivt kämpar för att finna sin rytm och väljer att spel U225 totalt gjorda poäng i matchen till oddset 1,79 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Pacers har som sagt varit brandskattade, då ett par av deras bästa spelar är skadade och på den här nivån är det ofta svårt att täcka upp för lagets topp 2 och topp 3.

2. Pacers snittar 104 poäng mer match på slutet. Det räcker inte långt mot något lag. Tittar vi sedan på Nets och deras skador, då förstår man att underspelet måste vara dagens bästa spel. U225 känns riktigt stabilt.

3. Jag såg Pacers outing mot Raptors och det var ren misär om du är ett Pacers-fan. När även Sabonis har stora bekymmer med att göra poäng framåt (normalt snitt på ca 25 poäng per match). Mot Raptors hade han nio poäng, men ännu sämre; hela fyra turnovers. Det räcker inte.

4. Nets coach Nash berättar att hans tre superstars inte är där de skall vara och kommer behöva 2-3 matcher till för att finna rytmen i såväl offensiven som defensiven. "Vi är inte där nu". Jag tar honom på orden och trycker på U225 totalt gjorda poäng.

5. Nets Harden var 4/12 på skotten. Det såg obekvämt och det kommer ta tid. Han har spelat de fyra första matcherna och har ett snitt på 17,3 poäng, vilket är på tok för svagt.

Nej; två lag som fortfarande har stora skadebekymmer och inte har funnit sin "mojo" gör inte många poäng framåt. Det är fakta. Jag gillar U225 och tar oddset 1,79 hos Pinnacle . Nets kommer vara en contender i år också, men som sagt; formen är inte där ännu.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip