Buffalo Bills har haft en spännande dag idag och allt ha skett FÖRE deras "preseason game 2". Först släpper man RB Karlos Williams och sedan lämnar superstjärnan Dareus truppen för att själv checka in på rehab. Wow! NFL; här händer allt...

Jag kommer spela New York Giants moneyline hos Unibet .se till oddset 2,28 och det är ett litet skrällspel.

Orsak till det är det som sker ovan dvs gruppen i Buffalo är inte homogen för tillfället. Utöver det är 14 ordinarie spelare ej ombytta av olika anledningar, samt att Giants haft det lätt för Buffalo Bills de senaste åren.

Giants noteringar inför matchen är:

1. Såväl QB Eli Manning som WR Odell Beckham Jr kommer spela. Boom! I min värld en match tidigare än väntat. Det är en av NFLs bättre QB-WR-tandem och med garanti kommer Manning spela minst första quartern.

2. Giants offensiva lina har en del att bevisa. I afton kommer Giants trycka upp tempot i den med lite korrigeringar med Bobby Hart in som vänster guard. Pass på.

3. Giants kommer kasta in tre orutinerade WRs bredvid Beckham Jr och Sterling Shepard. Dessa tre har mycket att bevisa och kommer få minst andra halvlek på sig att visa sig från sin bästa sida.

Räkna med ett Snabbare Giants i afton. Det blir väldigt intressant att ta del av.


Buffalo Bills noteringar inför matchen är:

1. Kaos i skaderummet och kaos i organisationen. HC Rex Ryan har en del att bita i inför denna fajt.

2. Som nämnts ovan; 14 ordinarie spelare är inte ens ombytta. Huvva!

3. Det som oftast räddat Bills under "svåra" tider är deras stout defense. Nu har även det börjat naggats i kanten.

Endera knyter Bills organisation näven och gör sitt livs match eller också är det för många rookies som spelar under press och gör det dåligt. Jag tror på det sista.

Jag spelar Giants moneyline till oddset 2,28.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip