Ravens har 15 raka preseason-segrar i sitt bagage numera. HC Harbaugh gillar att vinna. Nu mötte man Jaguars i NFL preseason 1 som spelade med B- och C-team, MEN ändå. Deras defense imponerade å det väldigaste som vanligt.

Nu möter man Packers som kommer låta A-Rod, Mr Rodgers, spela ett antal snaps = se nästan en quarter före Packers slänger in Kizer igen. Det är en fröjd att se Rodgers spela quarterback och han är en av ligans främste. Hans backup Kizer spelade bra mot Texans (28-26 till Packers) och lyckades sätta 8/13 pass och en TD. Packers har ingen tillgång till sina bästa RB's nu pga skada/vila.

Jag kommer trots detta gå på Ravens svit dvs att det är 16 raka segrar efter denna. Ravens har ett sådant djup i sin defense och när Packers inte kommer komma springa alltför många spel via marken plus att Rodgers kliver av tidigt = nja.

Jag spelar Ravens -3,5 till oddset 1,90 hos bet365 .

Värt att notera:

1. 15-0 är Ravens facit vad gäller preseason-matcher. Håll i hatten!

2. Ravens har fem raka segrar med vinst och har vunnit med +4 poäng i varje match. Snittet har faktiskt varit anständiga 14,2 poängs marginal. Bäva månne Packers.

3. Rodgers kommer luftas. Inte mer. Han är ingen större preseason-spelare.

4. Packers vilar sina bästa WR's och det är en del skador som är orsaken.

5. Ravens QB Lamar Jackson kommer spela mycket mer i afton och matchas med garanti mot Packers. HC Harbaugh gillar sviter. Han vill definitivt inte förlora hemma...

Jag spelar Ravens -3,5 till oddset 1,90 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip