Saints tar emot Vikings i preseason 1. Saints var enastående i fjol. 13-3 under grundsäsongen och sedan åkte laget "ut" pga kanske en av årets absolut största domartabbar i NFL. Den klaraste pass interference som skådats dömdes inte. Rams vann och gick vidare till Super Bowl. Den enda tröst i bedrövelsen var att nu, offseason, har ägarna och NFL röstat igenom att även med två minuter kvar skall ev "pass interference call" videogranskas. En mycket klen tröst för Saints var ruggigt bra i fjol.

Vikings då? En total overhaul efter fjolårets jättemisslyckande med 8-7-1 på 16 matcher. Nytt offensivt system, 12 spelare blev draftade = otroligt hög siffra och bra jobbat av management. När jag ser deras depth chart har Vikings en bra mix i år av veteraner och rookies, samt flertalet 2-3 års spelare som kan blomma ut. QB Cousin signade på ett monsterkontrakt och har levererat som en junior hittills. Han VET att han måste briljera i år för sin egen framtids skull.

Jag kommer spela Saints money line till oddset 1,66 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Saints var 3-1 under preseason i fjol och slog bl a Rams med 28-0.

2. Saints WR-äss Michael Thomas signade på ett 5-års kontrakt värt dryga 96 miljoner dollar för en dryg vecka sedan. Thomas är idag en av NFLs bästa WR = kontraktet är välförtjänt. Thomas har aldrig missat en preseason game 1.

3. QB Brees har inte spelat en preseason game 1 på 3 år. Han lär inte spela idag, MEN back-up är Teddy Bridgewater som för ett par år sedan var Vikings QB 1 före svår knäskada. Bridgewater kan enligt mig starta som nr 1 i flera av dagens NFL-lag. Han är vida överlägsen Vikings QB2, Sean Mannion.

4. Saints är svåra att slå hemma, oavsett lag på pitchen.

5. Vikings har en spännande duell om WR3 inför säsongen. Thielen och Diggs är gjutna. Just nu är Beebe nr 3. Ha koll på den här fajten i afton. Både Taylor och Treadwell vill vara med och kämpa om tredjeplatsen.

6. Ha alltid i åtanke att A-team kör max 2-3 serier för att sedan släppa in B- och C-team.

Saints vinner hemmapremiären. Jag spelar dem till oddset 1,66 money line hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip