Seahawks vs Broncos är normalt en tät fajt mellan två contenders, men det senaste året var ingen höjdare för någon av dem. Om vi börjar med Seahawks känns det som att det är QB Wilson som håller ihop hela laget. Han var formidabel i fjol, trots en av ligans absolut sämsta offensiva linor (nr 30 av 32) och det ser kanske en aning bättre ut, men det är inte optimalt. Vad kan vi förvänta oss av Seahawks i afton? Well, springspelet är OK med Carson och Penny. Jag gillar också draftvalet WR D.K. Metcalf. Stor, rörlig wide receiver som kommer passa in i Seahawks scheme på ett riktigt bra sätt.

Broncos då? Vann sin årsdebut i Hall of Fame mot Falcons med 14-10 och ni som följde mina två spel kunde smörja kråset dagen efter, då bägge dragen satt (U34 och Broncos -2,5). Nya HC Fangio fick vinna sin debut och det såg helt OK ut från sidan, men bekymret är fortfarande QB-spelet. Nyförvärvet Joe Flacco från Ravens kommer inte spela (kanske 1-3 snaps), men det känns som draftvalet 2019, Drew Lock skall få mer "istid" i natt. Lock såg mänsklig ut i NFL-debuten. Det finns hur mycket som helst att slipa på och jag är inne på att Lock får mest speltid av alla QB's i natt.

Jag kommer spela U36 gjorda poäng till oddset 1,91 hos LeoVegas .com.

Värt att notera:

1. Kolla in Seahawks secondary. Grymma spelare och kan bli räddningen i år för Seahawks. Blair och Amadi är kommande stjärnor.

2. Broncos är 10-2 ATS när det spelat torsdagsmatch.

3. Seahawks har rutinerad QB i Smith, men som sagt; det lär inte bli många poäng i den här matchen.

Som sagt; svår match att bena ut, men jag gillar 1,91 hos LeoVegas .com när det gäller U36-spelet.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip