Speltips: Steelers - Buccaneers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2019-08-10 01:30
Land: USA
Liga: NFL preseason
Odds: 1.91
Tips: 1 hcp -2
Steelers vs Bucs. Två lag som alltid är intressanta att se spela fotboll. En av årets mest omtalade lag och coacher under offseason finns i Pittsburgh Steelers. Den här våren och sommaren har haft allt om du är intresserad av Steelers. Ligans kanske bäste WR i form av Antonio Brown och kanske ligans bäste RB i form av LeVeon Bell lämnade klubben av olika anledningar, men egentligen bottnar allt i cash, dinero och dolares. Det har även varit mycket surr om HC Tomlins vara eller inte vara som ledare över gruppen och omklädningsrummet. Nu satte Steelers management punkt på den diskussionen genom att ge honom en förlängning på 1 år. Hur ser truppen ut då?

Steelers hade ruggiga bekymmer med sitt defense. Det var tufft för dem att stoppa motståndarnas springspel sett över hela säsongen. De hade också stora bekymmer med att täcka tight ends i samma skede. Nu har klubben agerat och plockat över två kvicka linebackers i Barron och NFL-draftens äss, Devin Bush. Från training camp har superlativen haglat över Bush och det skall bli kul att se honom i afton. I övrigt är det Big Ben som är QB1, Conner som RB1 och Schmidt-Schuster som WR1. Steelers är alltid bra. För mycket tradition på Heinz Field för att INTE vara ett starkt lag.

Tampa Bay Buccaneers kickade sin HC Koetter och plockade in Steelers-legenden Bruce Arians. Det fanns bara ett lag som Arians var nyfiken på och som han kunde tänka sig att kliva ur sin pensionering för och det var just Bucs. Han tog med sig sin gamle vapendragare, Todd Bowles som fick kicken från New York Jets och har sedan styrt upp en ny coachingstaff på sina villkor. Arians är en begåvning. Lita på att det kommer hända saker i Tampa.

Bucs kommer låta minst 11 spelare vila och bland dem är flertalet på skadelistan. Det har varit Tampas akilleshäl under training camp. Äss som Vita Vea, David, Evans m fl. kommer stanna hemma. För min del hoppas jag vi får sen mycket av Tampas "second year-RB", Roland Jones. Bucs fick aldrig igång något springspel alls i fjol, utan det var fokus på pass från Winston och Fitzmagic. Det gjorde också att Bucs offensiv var relativt lättläst. Nu har Peyton Barber och Roland Jones ett år ihop och kommer få många chanser att sätta igång springspelet. Jameis Winston kommer med garanti gå framåt i år med QB-gurun Arians. Jag är också övertygad om att synergin med Bowles som defensiv koordinator kommer betala sig bra.

Jag kommer spela Steelers -2 till oddset 1,91 hos Unibet.com.

Värt att notera:

1. Steelers passing attack var nr 2 i ligan i fjol och här kommer Bucs få bekymmer i afton.

2. Tampa's Arians plockade med sig ett par veteraner från Cardinals till Tampa; allt för att bygga rapport med lagets unga spelare. Bra, framtida ambassadörer som Ellington m fl.

3. Hoppas Big Ben och Winston får matchas i ett par snaps inledningsvis. Jag är inne på att Winston får ett starkt år, annars är han nog stekt. Big Ben är monumental i sin passing pocket och det skall bli kul att se connection med Schmidt-Schuster ännu en gång.

Hemmaplan avgör denna tillställning. Det borde bli relativt jämnt om lagen matchar A- och B-team i afton. Jag spelar Steelers -2 till oddset 1,91 hos Unibet.com. Steelers vill vara "talk of the town" på plan; inte i skvallerpressen.

/RoloMartins
  Steelers - Buccaneers
Spela på Speltips Steelers - Buccaneers
RoloMartins - 9 Augusti 2019 - 15:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Oskarshamn - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
2.10
19:00  Rögle - Färjestad
Ishockey - SHL - 1
2.40
19:00  Zalgiris – Röda Stjärnan
Basket - EuroLeague - 1 hcp -8,5
1.90
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
13:00  Leganes - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1,5
2.30
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - RM mål i båda hl
1.83
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Powerplay Tips Torsdag 21/11
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Torsdag 21/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 960 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming