Juldagen i NBA bjuder på riktigt ögongodis, då Suns (26-5) tar emot Warriors (26-5). Det är tredje gången lagen möts den här säsongen och hemmaplan ser ut att spela en avgörande faktor igen.

Jag tror på en jämn outing, men tar plusspelet på Warriors +7,6 till oddset 1,75 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. För det första; Suns har ingen spelare i COVID-19-listan till skillnad från Warriors som har tre stycken; Wiggins, Poole och Lee.

2. Suns är riktigt starka på hemmaplan och den kommer spela fördel i afton.

3. Med Steph Curry är Warriors aldrig chanslösa. Han satte 46 poäng igår och var dominant. Tuffare gäng idag, men jag tror Warriors kommer vara med länge, därav mitt plusspel +7,5.

4. Ser fram emot duellen mellan Suns Ayton och Warriors Green. Två äss mot varandra. Fördel Ayton med tanke på hemmaplan.

5. Tidig match och Warriors har spelat på juldagen två år i rad.

6. Suns två äss som blir svåra att bemästra i afton är Booker som snittar 23 poäng per outing. Addera även Ayton som spelar bra offensivt och defensivt. 17 poäng i snitt och hela 11 returer per match. Kan Warriors hålla dessa i schack kan de vinna, men om så inte sker = tufft för Warriors att stå emot.

Jag spelar Warriors +7,5 till oddset 1,75 hos Pinnacle . Två bra lag. Jämn match att vänta. Jag finner spelvärdet i plusspel på Warriors. Förvänta er en bra kamp!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip