Skall Vrabels Titans äntligen få vinna på hemmaplan i afton - Sunday Night Football - fast bara preseason? Yes; jag har feeling för att Titans går segrande ur den här fajten. Jag bygger det på att Titans har gamle Dolphins QB1 Tannehill är backup till QB1 Mariota. Det är två riktigt bra quarterbacks. Steelers kommer säkert testa Big Ben Roethlisberger ett antal drives, men som helhet kommer vi rätt snabbt att få se B- och C-team OCH då känns Titans som laget med bäst djup i nuläget. Steelers har väldigt många skador på potentiella starters = man offrar inget och då blir det C-team som får spela mest.

Jag väljer att spela Titans -1,5 till oddset 1,91 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. QB2 för Titans, Tannehill har skött sig exemplariskt hittills. Han har en passer rating på 130,8 med tre TDs och ingen INT över 27 passningsförsök.

2. Titans har historiskt sett alltid spelat bra mot Steelers.

3. Steelers var bra mot Chiefs och lyckades få ihop 329 totala yards, varav 124 yards på marken. Vi får se om RB1 Conner kommer testas ett par drives i afton. Högst osäkert. Deras snitt under preseason har varit 116 yards, vilket är helt OK.

4. Titans defense kommer återigen att testas och det är stabilt under Vrabels regi. I fjol var de nr 8 gällande totalt insläppta och nr 3 vad gäller poäng bakåt.

5. QB1 Mariota levererade mot starka Patriots senast. 6/9 pass för 63 yards och en TD. Han kommer få spela en del i afton och när han är klar, då kommer Tannehill in = Titans är starka rakt över vad gäller skipper-rollen.

6. Steelers är 1-4-1 mot lag som spelar på "äkta" gräs. Notera det.

Well. Jag har feeling för att Titans vill vinna hemma i afton. De har stabila QBs och deras defense (i alla fall halvlek 1) kommer stå upp bra mot Steelers. Det blir säkerligen jämnt, därav mitt spel på Titans -1,5 till oddset 1,91.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip