Vikings tar emot Seahawks. Om det här varit under regular season hade det varit "svårtippat", men när det gäller preseason är det desto lättare, eftersom vi vet att HC Zimmer i Vikings vill vinna varje match till varje pris även preseason emedan HC Carroll för Seahawks testar C- och D-team, vilket gör sitt till.

Jag kommer spela Vikings -2 till oddset 1,90 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Vikings var 3-1 i fjolårets preseason emedan Seahawks var 0-4. Bägge coacherna har olika strategier vad gäller just preseason och det verkar trots allt funka. Zimmer kommer testa A- och B-team och det avgör mitt spel i afton.

2. QB Wilson kommer inte spela i afton enligt rapporter från Seahawks. QB2 och QB3 är Lynch och Smith och det är inga toppspelare. Vikings kommer med garanti att starta med sin ordinaries QB Cousins och denne var fläckfri i preseason game 1 med fyra pass och fyra mottagningar som gav totalt 65 yards och en TD.

3. Seahawks kommer då testa sin RB nr 1 Carson ett par spel i afton och det är intressant. Carson är en difference maker när han spelar bra.

4. Vikings kommer matcha sina WR's A- och B-team, vilket gör att deras offensiv i nuläget är bättre än Seahawks. Thielen och Diggs är två superäss.

5. Hemmaplan är också en stabil faktor att ha med sig. Vikings är starka på hemmaplan.

Jag spelar Vikings -2 till oddset 1,90 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip