Ny omgång i challenger series. Och första dagen av den har spelats, utan att jag hittade något intressant. Imorgon ser utbudet bättre ut och vi börjar redan 8.30!

Angelakis - Shamruk (tyvärr är ittf hemsida ur funktion så kan inte se deras världsranking)

Defensivspelare mot offensiv, som ofta förr i mina rekar. Oftast handlar mina såna rekar om att den ena har problem eller lätt för spelstilen. Nu går jag enbart på klasskillnad.

Angelakis är för mig ganska ny, men såg några bollar av honom på soc förra veckan när han vann mot Majoros. En meriterande seger. Han är en defensivspelare som vinner just mycket på sina underskruvade "deffar". En duglig forehandattack, men med förbättringspotential. Blandar deffar med tillbakadrag på forehandsidan medan det bara är deff på backhand.

Shamruk, enbart sett lite på youtube och han är väl inget som väcker återväxten i Vitryssland efter legendaren samsonov precis. En allround spelare som kan vinna en del matcher på sin trygghet. Men egentligen relativt ofarlig och tam i det mesta han gör.

Angelakis är en spelare på uppgång och vill framåt. Shamruk vill givetvis också framåt men har svårt att se honom ta några större kliv. Och redan nu anser jag Angelakis vara den bättre spelaren.

1.61 på rak seger för Angelakis ger jag 3/5u. Dessutom lägger jag på 1/5u på -1.5 till 2.37.

3-1 till Angelakis?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip