Då var vi igång igen. Först en challenger måndag-tisdag sen drar EM igång. Äntligen! Men först och främst detta.

Angles (197) - Vostes (enligt mig mellan 200-250).

Angles har haft en svängig karriär. En relativt lovande ungdomsspelare som mer eller mindre försvann från radarn under ett tag, till att i våras börja visa sig mer frekvent igen. Eller ja, i december förra året gick han till final i Finland också. Han bodde under ett par år (om jag inte minns fel) i oschsenhausen och har därför spelat challenger förr. En vänsterhänt, ganska allround spelare med bra träff på bollen och har en hög högstanivå, varav en lika låg lägstanivå, därav är han inte högre på rankingen.

Vostes behöver jag kanske inte förklara så mycket? Känns som han spelar varannan omgång här och livnär sig mer eller mindre på denna turnering. Sitter inne på en rejäl fuskserve som han inte tvekar att använda. Smart/fult, du bestämmer, då domaren på denna turnering är en trött rackare...
Bra träff på bollen och har skaffat sig ett stabilt försvarsspel på senare år.

Vad grundar jag spelet på? Dels för att spelar båda sitt bästa så ska bara Angles vinna denna. Dels för att fransmän överlag har bra servar och därmed är Angles rätt van vid att returerna denna typen av serve, som Vostes bygger en stor del av spelet på. Den tredje anledningen är att Angles verkar ha fått en liten nytändning i karriären och jag har därmed svårt att se annat än att han kommer att vara taggad här och vilja få en bra start på turneringen.
3-1 till Angles?

1.80 med 3/5 units. Detta på bet365 .

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip