Har hittat ännu ett spel på world cup i bordtennis.

Quadri Aruna (25)- Gao Ning (41)
Artisten Aruna mot tråkmånsen Gao Ning. Här hejar nog 95% av alla pingisintresserade på Aruna. Men jag tror på Gao Ning.

Aruna har sina stunder då han spelar helt fantastiskt. Han gick till kvartsfinal på OS efter att ha slagit Timo Boll och Chuan, grymma segrar! Han vill ha allt annat än låst spel. Iväg med serven, backa ut och skapa dueller, det är hans medicin.

För 2-3 år sedan hade Gao Ning en period på över ett år när han knappt förlorade en match i seriespel och Champions League. Han var bäst i europa när det gällde klubblagsspel. Har försvunnit lite från radarn nu och jag vet inte om han inte ens står för sitt franska lag Chartres längre eller om han bara är petad. Men han är inte lika aktiv längre på touren heller. Hade även ett misslyckat OS där Drinkhall, England slog ut honom.

Mycket tyder på seger för Gao Ning efter denna förklaring? Inte direkt. Men jag tror att detta kan vara Gao Nings sista chans ifall det blir ännu ett dåligt resultat. Och när det väl gäller är Gao Ning en bra spelare. Och även fast Aruna spelat bra på slutet så anser jag Gao Ning vara den bättre spelaren här. Låser han spelet så att Aruna inte har så lätt att få igång bolldueller så ska han vinna här.

3/5 units på rak seger till 1.80 på bet365 .

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip