Äntligen drar pro tour turneringen i Stockholm, SOC, igång. Är ni det minsta intresserad av bordtennis rekommenderar jag er starkt att besöka Eriksdalshallen!

Chansen/risken är att det blir en hel del spel denna veckan, och vill ni vara med på allt så följ mig på Twitter, Pingsidebetting.

Nu till dagens rek. Idag gör jag något ovanligt, jag plockar en trippel. En trippel jag tycker känns bra.

McBeath(308) - Ingemar (415) 1.25
Berglund (281) Khatchanov(401) 1.33
Wang Wei(287) - Miralmasi (397). 1.20

McBeath - Ingemar
Mcbeath har en högstanivå som är topp-100. Spelar inte så mycket internationellt men gör det helt okej i elitserien för Österlen. Haft skadebekymmer men verkar vara tillbaka. Ingemar har jag inte sett mycket men spelar juniorpingis, med det menar jag att han har bra träff och rätt bra i duellspelet men är slarvig och tam i serve-retur. Mcbeath är bättre och betydligt bättre i serve-retur här.

Berglund - Khatchanov.
Berglund har tagit stora kliv i utvecklingen och kanske har slagit sig in som tredjeman i topplaget Söderhamn i elitserien. Har gjort det bra både internationellt och nationellt i höst. Khatchanov har jag sett spela challenger och är minst en nivå lägre än Berglund. Tror Berglunds udda spelstil och bra servar kommer att skapa en trygg seger här.

Wang Wei - Miralmasi
Wang Wei spelar i warta i elitserien och har blandat och gett. Men håller helt okej nivå i Sverige och litar fullt ut på sitt stabila duellspel. Miralmasi blixtrar till ibland. Men är sällan han vinner mot bättre spelare, sitter inne på lite kapacitet men just nu ska det vara klasskillnad här.

Tre matcher innebär alltid en risk. Men på förhand tycker jag verkligen att alla känns trygga här. Någon kommer säkert bli jämnare än jag tror, men den här trippeln kör jag på!

2.00 får vi på bet365 . Det kör jag 3.5/5 units på.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip