Bra form på slutet och nu jobbar vi vidare. Fortsatt mycket spel bjuds det på, med Champions League som fortsätter nu i dagarna. Men jag börjar med challenger series.

Bluhm - Aguirre (228)
Defensivspelare mot en klassisk offensiv vänsterhänt. Precis som gårdagens rek alltså då det var Chtche mot Aguirre. Jag skrev då att Aguirre är skruvkänslig och har ingen forehand som skulle ta sig igenom Chtches försvar. Här har vi en till, hyfsat liknande match som jag bara måste testa.

Bluhm är en defensivspelare som jag inte sett så mycket, mest de senaste månaderna då han deltagit på challenger series. Han ska absolut inte jämföras med Chtchetenine då han är klasser sämre. Han spelar med nabb och är en deff, men med en bättre offensiv än Chtche men klart sämre deff.
Har första dagen av turneringen följande resultat
Chtche 0-3
Kiss 3-0
Totalt intetsägande matcher egentligen. Chtche är alldeles för bra för Bluhm och Kiss är ingen vidare spelare.

Aguirre förklarade närmare i gårdagens rek. Svenskbekant som var en medelmåtta i svenska elitserien. Jag tror absolut han kan gå till semifinal här, men inte mer än så. Möter här ännu en deff, som sagt inte en deff på samma nivå som Chtche men det var väldigt tydligt idag att han inte alls behärskade underskuvarna han fick på sig. Högst oklart om nätet var tvunget att bytas ut efter matchen pga slitage efter att han loopat i nätet pga underskruvarna ett gäng gånger. Ett stort gäng.
Dagens matcher-
Gavlas 3-1
Chtchetenine 0-3
En 50-50 match mot Gavlas som han vinner. Sedan den vitryska lekstugan...

Mäter man bara spelstyrka tycker jag att oddsen ligger rätt, kanske lite högt på Aguirre. Men iom hans stora problem för defensivspelare så anser jag detta vara en 50-50 match. Och då erbjuds det ett väldigt spelvärt odds!

2.68 erbjuder Pinnacle för seger för Bluhm. Jag plockar den med 3/5 units. 3-1 till Bluhm?

Lyckat till.

This is the stats tab
This is the post tip