Tunga veckor kommer, och förra veckan var en tung rackare. Men nu laddar jag för en ny fräsch vecka och förhoppningsvis hittar man tillbaka till vinnarspåret igen. Och som vanligt är vi inne i grottan i Challenger series och letar. Och denna omgång som spelas måndag-tisdag är en väldigt spännande och stark omgång!

Brossier (95) - Jouti (180)

Jaha, vad har vi här då. Guldodds? Ja jag vill så gärna tro det i alla fall.

Benjamin Brossier. En av många fransmän i åldern 18-25 som är ungefär lika bra. Spelar med kortnabb på backhand men använder det inte likadant som många andra. Han springer forehand så mycket han bara orkar och kan, och ibland snurrar han även på racket under bolldueller för att få sitt vanliga gummi på backhandssidan. Så det är inte många slag han faktiskt använder sig av nabbet. Har haft det väldigt tungt i franska ligan i år men är som sagt så högt som 95a i världen på världsrankingen och har varit en del av det franska landslaget under delar av åren.

Jouti, brassen som smyger med här på challenger series rätt ofta. Tar väl hyfsade kliv uppåt tycker jag och utmanar oftare och oftare om de högre placeringarna när han väl är med.

95 mot 180 på världsrankingen. Ibland säger sånt inte så mycket, ofta är det då spelare plockat stora delar av sina poäng på små tävlingar i udda länder eller om han hade en kort period av bra spel eller dylikt. Men här har vi två spelare som båda spelar relativt frekvent på touren och då är det mycket som tyder på att rankingarna stämmer hyfsat bra i alla fall. Kan tycka att 85 placeringar kanske är lite i överkant för att jämföra dessa spelare, men enligt mig är Brossier favorit här. Och hade jag sett oddset ligga på 1.40-1.50 hade jag inte rynkat på näsan allt för mycket. Detta måste testas.

1.90 på Brossier som i min mening är den bättre spelaren här, såna chanser får man inte ofta. Hade det varit på touren och bäst av sju set hade jag varit på gränsen till ett maxbet här. Men jag nöjer mig lite lägre.

1.90 på rak seger tar jag med 4/5 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip