Final i österrikes Pro tour. Lite överraskande final men båda är fullt värda att vara där

Calderano (31) - Matsudaira (41)

Calderano har svingat sig fram till final på ett fint sätt. Har kanske världens hårdaste backhand och är stabil i övrigt. Oerhört tight i duellspelet.
Hans matcher
Wang 4-2
Fang 4-3
Groth 4-2
Filus 4-1
Muramatsu 4-1

Har kanske haft svårast väg av alla men gjort det fruktansvärt bra. Fick alltså två av de "nya" kineserna i de två första omgångarna, starkt!

Matsudaira har också haft en stark väg fram och har gjort det bra. Är svårpasserad med sitt tighta försvarsspel och säkra duellspel. Har överraskat mig lite då han börjat ta ett steg bak från bordet när det blir dueller. Förut stod han närmare och stressade motståndaren, kanske är detta hans nya vägvinnande spel?

Hans matcher
Kuzmin 4-2
Källberg 4-0
Niwa 4-1
Walther 4-3
Duda 4-1
Vinsterna mot Källberg och Niwa är väldigt imponerande. Mot Walther tyckte jag han höll på att bjuda bort segern då han ledde 2-0 och hade kontroll.

Varför spelar jag på Calderano? Först och främst ska jag säga att det är en jämn match på förhand. Men ger Calderano ett litet övertag. Dels för att jag tycker att han spelat bättre på vägen fram och har imponerat i alla matcher. Men dels för att matsudaira historiskt sätt haft svårare mot spelare som spelar backhand likt Calderano. Dvs spelare som backar ut och svingar hårda, tungt skruvade attacker istället för som många spelar nu, snabbt nära bordet med lite mindre skruv. Just i bh-diagonalen kommer det mesta spelet att vara och det blir en viktig faktor.

Calderano rak seger tar jag med 3.5/5 units till 2.00 på bet365 . 4-2 till Calderano?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip