Då är det dags för sista gruppspelsmatchen i Champions League. Och som vanligt, i lagmatcher är det fri uppställning, så observera att det inte är någon garanti att matcherna spelas.

Calderano (21) - Jon Persson (108) 1.61

Calderano har utvecklats nåt enorm de senaste åren och är fullt rättvist 21a på världsrankingen. Bra serve, helt ok returspel och med en nästan grotesk träff på bollen. Spelar väldigt underhållande pingis och det kommer bli en ännu större publikfavorit de närmaste åren.

Jon Persson har gått åt andra hållet. Har inte alls tagit det steget som många trodde han skulle göra. Gör det oftast bättre i lagspel än på internationella turneringar, vilket visas på världsrankingen. Har en av världens hårdaste forehands och ett stabilt försvar.

Nja, visst, Persson är bättre än 108 och har en väldigt hög högstakapacitet. Men vi snackar ändå 21 mot 108 i världen och erbjuds 1.61. Calderano är den klart bättre spelaren, har betydligt mycket bättre form. Jag tror jag nöjer mig så, har ingen tydlig bild över hur matchbilden kommer se ut. Men som sagt, detta är ett utmärkt odds med tanke på nivån på de båda spelarna.

3-0 Calderano?

1.61 på rak seger på Calderano. Det plockar jag med 4.5/5 units.


Wang Yang (55) - Mattias Karlsson (28) 2.25

Deff mot off.
Wang är en defensiv spelare och är väldigt svårspelad. Spelar med korta nabbar på backhandsidan, vilket gör det svårare än vanligt att bedöma vilken skruv han har. Sitter framförallt inne på en väldigt säker defensiv spelare, men även en bra offensiv.

Mattias Karlsson. Jag skrev tidigare att Jon Persson är en bra lagspelare, Karlsson har lite motsatta resultat. Var i final i SOC i höstas men har det desto tyngre i franska ligan och champions league. Spelar med kortnabb på forehand vilket blir speciellt mot defensiva spelare. Han får det betydligt lättare att attackera på Wangs underskruvade slag, men samtidigt kan han inte slå lika hårt om han inte får väldigt bra läge. Detta då han inte får samma båge på bollen med nabbgummit. Tror att han överlag är helt okej mot deffar men här tror jag det blir annorlunda.

Här tycker jag att Wang Yang är favorit, det tycker inte bolagen. SOm sagt så tror jag att Karlsson får det svårt att ta sig igenom Wang Yangs täta försvar. För att kunna avgöra bollen kommer han behöva rätt enkla bollar för att kunna drämma till bollen ordentligt med sin forehand, men Wang är väldigt säker och bra på att deffa lågt. Därav tror jag på Wang.

Ger Wang Yang 60-65% sannolikhet på vinst. Att det då erbjuds 2.25 är fina fisken.

3-1 Wang Yang?

4/5 units på rak seger för Wang Yang.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip