Alla matcher som spelades satt som jag rekade i förrgår. Tyvärr var det inga odds på förhand från kvällens EM kval, men ni som följer mig på twitter hoppas jag hann rygga det mesta jag la ut (Pingside på twitter), för det var en fin kväll! Nu över till Challenger series i grottan i Tyskland. Ett starkt spel tror jag mig ha hittat.

Chtchetenine - Aguirre (228)

Chtche, känner vi väl som följer bordtennisen, och på senare år challenger series. Han spelar minst en turnering i månaden och leder överlägset årets ranking och får väl ses som favorut till att vinna slutspelet. En defensivspelare med enorm underskruv i deffarna, vilket är enormt svårt att möta om man inte är van. Det krävs både rejäla attacker, att läsa skruvarna och att spela taktiskt rätt för att ta sig igenom hans försvar. Däremot håller hans attacker knappt div 2 klass i Sverige.. Är väldigt stabil mot spelare på den här nivån.

Marcello Aguirre har tillbringat många år på svensk mark och är känd på den svenska marknaden. Fick förra året 6-8 i matchkvot i Elitserien och det är väl ungefär den nivån han håller. Han har nu flytt Sverige och jag vet faktiskt inte vart han bor och tränar. Hans spelstil är rätt allround utan större vapen. Ingen forehand som skrämmer och jag har svårt att se att han skaffat sig en forehand som kommer att slå igenom Chtche. Dessutom är han relativt skruvkänslig. Skruvkänslig och att möta deff är ingen kombination man strävar efter...

Nej här går jag både på spelstil och nivå på deras kunnande. Chtche ska bara vinna enkelt här. Jag tror på 3-0 till Chtche.

Chtchetenine -1.5 set innebär vinst vid 3-0 eller 3-1. Detta finns till 1.72 på bet365 . Jag kör 4/5 units på detta.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip