Gårdagens rek var jag helt snett på det. Dock gick jag sammanlagt plus på de tre spelen jag hade, skönt det i alla fall. Vill ni följa alla mina spel så är jag Pingsidebetting på Twitter.

Sista dagen av denna omgången och det kan visa sig vara en väldigt viktig match som avslutar gruppspelet.

Chtchetinine - Ghosh

Chtchetinine 5-1
Ghosh 2-3

Som jag skrivit innan är detta en väldigt stark omgång av challenger och den är lika snurrig som alltid. Oväntade resultat och jag tror att resultaten sett annorlunda ut på touren. Det verkar vara väldigt speciellt att spela i grottan i oschsenhausen.

Chtche är dock ungefär lika stabil som vanligt. Snart 100 år gammal så är han fortfarande rätt kvick och har enormt mycket underskruv i deffen som ställer till det ordentligt för duktiga spelare. Har fortsatt bra form och träffen ser bra ut, låga och välskruvade deffar.

Ghosh är en besvikelse. Verkar inte vara i fysisk toppform och kanske är det därför han inte spelat som förväntat. Det är ändå många matcher på kort tid här. Annars är han en enormt bolltrygg spelare som har ett högt tempo i sig. Spelade i Sverige under några år och var en stabil plusspelare i elitserien, förutom sista året då han var en besvikelse. Har dock ingen tung forehand på underskruv, och det rimmar inte bra i den här matchen va? Att han dessutom var chanslös mot Sriram visar att han har problem med underskruv.

Har ett vagt minne att dessa möts innan och då vann Chtche med 3-1. Men kan inte bekräfta detta med något då jag inte hittar den matchen i något arkiv.

Men jag tror att Chtche kommer fortsätta att trumma på. 3-1?

Chtche -1.5 får vi 1.90 på bet365 . Det spelar jag 2.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip