Challenger series spelar idag och imorgon årsfinal där de åtta bästa spelarna från året gör upp om lite större prispengar än vanligt. Två grupper med fyra spelare i varje och sedan slutspel.

Chtchetinine (1) - Horejsi (4)

Chtchetinine. Defensivspecialist. Ingen vettig offensiv men enorm underskruv i deffarna som han har som sitt vapen. Enda gången han egentligen spelar offensiva slag är när motståndaren inte har så stora problem med hans deffar. Är väldigt svårslagen om du inte har full koll på spelstilen.

Horejsi, den slitande galningen från Tjeckien. Mannen som aldrig ger upp och har en spelstil inte ens en tränare från en avlägsen klubb i skogen kan gilla. Men duktig är han! Bra serve och bra forehand.

Dessa spelare har mötts mängder av gånger. Vet inte exakt statistik. Men att Chtchetinine har rejäl pluskvot är ingen hemlighet. Dessutom möttes dom förra omgången av challenger series, för ca 10 dagar sen.
Chtche- Horejsi 3-1
Horejsi hittade en serve som Chtche hade stora problem med i början av matchen, när han sedan fick bättre kontroll på den så blev det en bättre matchbild för Chtche.

Och det är väl ungefär så matcherna brukar sluta. Någon enkel match blir det absolut inte. Men att oddsen erbjuder 50/50 tycker jag är helt snedvridet. 1.50 anser jag vara korrekt. 3-1 till Chtche?

1.83 på rak seger för Chtchetinine tar jag med 3.5/5 units på bet365 .

Lycka till vid rygg.


This is the stats tab
This is the post tip