Riktigt tung gårdag då 0/3 spel gick in. Inga hästlängder ifrån då en av matcherna innebar matchboll åt vår favör men ingen vinst, och reken slutade 12-14 i avgörande setet. Tungt, minst sagt.

Chtchetinine - Ishiy

Chtche 4-1
IShiy 4-1

Gamle räven, eller ja, gubben Chtche hade en strålande dag igår. Speciellt skiljeseten mot både Karakasevic och Vostes. Han såg rappare ut i benen men framförallt så satsade han lika mycket i deffarna som förr i tiden, armen var explosiv och det blev så där mycket spin så bollen vek sig på bordet ibland. Fin form!

Ishiy hade även han en fin gårdag. Dock har han tufft schema kvar då han möter de två bästa spelarna, Karakasevic och här Chtche. Han vinner väldigt mycket på serven eller att han skapar sig lägen efter sin serve. Speciellt mot spelare som är enformiga i sitt returspel (läs Chojnowski) där han kan tacka och ta emot bara. Har annars en skön spelstil som är svårt att inte gilla.

De senaste månaderna har jag sökt spelvärde i det mesta. Vilket i längden är det vinnande konceptet tror jag. Här tycker jag oddset ligger relativt rätt, men jag tror på att detta går in bara! Jag såg Ishiy få smisk av Huszjak för ett gäng veckor sedan och det såg tungt ut. Och med tanke på att Huszjak och Chtche spelar likvärdigt fast Chtche är klasser bättre, så tycker jag denna matchen känns bra.

1.72 på Ctche -1.5 tar jag med 3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip