Det är en lite downperiod nu med bordtennis då det är få tävlingar just nu. Och det är just internationella tävlingar jag känner att jag har min största styrka. Men det gäller att gräva desto djupare i challenger series för att hitta fina odds, för dom finns även där!

Och som vanligt, challenger series vilar aldrig.

Cifuentes (279) - Sanchi (436)

Tidigare möten i challenger series
Cifuentes - Sanchi 3-0

Utöver detta känner de nog varandra utan och innan. De är dubbelpartners när de är på touren och spelar och båda är från Argentina. Så jag tror inte de har massa hemliga vapen att plocka fram här.

Egentligen tänker jag hålla det simpelt här, jag tänker inte skriva något utdraget om spelstilar osv som jag brukar. Här är det simpelt, Cifuentes är en betydligt bättre spelare här. De känner varandra och det brukar kunna göra att det blir jämna matcher, men förra gången de möttes var det en spelare på "banan" och det var Cifuentes.

Maxspel? Absolut inte. Det finns alltid orosmoment så här. Första matchen på dagen och turneringen, de har spelat mängder av matcher mot varandra. Men som sagt, normalt sett ska detta vara en stabil seger för Cifuentes.

-1.5 för Cifuentes till 1.80 tar jag med 2.5/5 units på bet365 .

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip