Jag tar ett spel till från idag, där vi har en spelare med god form!

David - Jouti

Gårdagens matcher -
David 3-0 i matcher och 9-1 i set.
Jouti 1-2 i matcher och 5-6 i set.

David verkar ha hittat formen rejält! En väntad seger mot Mladenovic, sen två imponerande segrar mot Kosowski med 3-1 och 3-0 mot Konecny. Dumt att klaga på onsdagen för herr David! Vänsterhänt tjeck som spelar challenger series så ofta han kan, och det är nog lätträknat de få gånger han missat slutspel. En stabil spelare som alltid krigar om slutspelsplatser och slutsegern. Tung forehand och trycker oftast backhand, dvs riktig 80-90 tals pingis, men det funkar fortfarande!

Jouti är en ung brasse som också spelar ofta här. Har tagit stora utvecklande kliv sedan han började spela här. Men blandar och ger en hel del fortfarande, dvs han är fortfarande kvar lite i juniorsporten. Och jag anser att han spelar rätt "modernt" om man kan säga så. Satsar mycket i serven, spelar snabb backhand och tung forehand, men springer inte jättemycket forehand utan litar på sin backhand. Lite vek i det mesta egentligen, inga stora svagheter men stor förbättringspotential i det mesta. Vilket gör att han får en hög högstanivå, låg lägsta.

Deras två senaste möten -
David - Jouti 3-1, 1-3.

Jag tycker oddsen egentligen sitter ganska bra här. Dock går jag mycket på formen här, David lirade fantastiskt igår och jag skulle tycka det var märkligt om han tappade den till idag. Jouti har lite mer normal form och sett till detta, dvs att i normala fall är David aningens favorit, men sett till dagsformen så tycker jag att 1.72 är spelvärt.

David 1.72 på rak seger blir dagens andra spel. 3/5 units satsar jag.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip