Väldigt många intressanta matcher idag. Vill ni följa alla mina spel? Följ mig på Twitter. Pingsidebetting.

David (2) - Vostes (3)

David är en spelare jag gillar. Man vet vad man får då han alltid sliter på och sällan har dåligt fokus. Stabil spelstil och vinner mycket på sina forehandattacker där han har bra skruvträff. Lite tamare backhand men fortfarande duglig.

Vostes är lite tvärtom. Har väldigt hög högstanivå, när han hittar den så smäller det bara, både från backhand och forehand. Har en bra serve som många har problem med. Men hans stora nackdel är att då han inte spelar bra så har han inte mycket spel att falla tillbaka på utan blir då en ostabil spelare.

När jag försöker få en bild på hur matchbilden kommer se ut så återkommer jag till samma sak hela tiden. Spelar inte Vostes riktigt bra så vinner David. Och den anledningen kan vara bra nog. Jag tror att David är kylig och duktig nog att neutralisera Vostes serve, och då är mycket vunnet. Vostes serve är ofta halvlång, och en av Davids stora styrkor är att loopa med mycket skruv på halvlånga bollar, hittar han denna är det ännu en stor del av spelet i matchen vunnet.

David rör sig bättre, är tryggare i spelet och enligt mig en kyligare spelare i viktiga matcher, vilket detta är. Jag tror återigen på en 3-1 seger, till David.

2.00 erbjuder bet365 på en rak seger för David. Den tar jag med 3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip