Inte långt ifrån en superjackpot på +20.65 units på enbart tre matcher. Men fem bommade setbollar till skiljeset är kanske inte jättenära men ändå.. Men 9.5 units plus på två vinster och en torsk blev gårdagens facit. Fint!

Vi kämpar vidare med spel i Österrike.

Desai (123) - P. Gauzy (263)

Ytterligare ett möte mellan två svenskbekantingar. Desai har ett gäng år i Falkenberg där han sporadiskt spelade i elitserielaget. Gauzy gjorde däremot ingen succé i Kävlinge. Så, Desai är stor favorit här.

Desai spelar frenetisk pingis. Bra serve och sedan vill han följa upp med "japansk" pingis, dvs väldigt snabbt spel nära bordet. Duellerna blir sällan jättelånga, men med formel 1 hastighet. Likadant i returspelet vill han mest sätta igång dueller med aggressiva snabba offensiva returer. Vilket jag tror kommer få bort Gauzys största vapen, hans serve.
Desai - Vilchez 4-2

Gauzy, som sagt, har sitt största vapen i sin serve. Annars är det inte mycket som imponerar på mig, kan väl ganska mycket, men har ingen säkerhet i spelet och vissa dagar får han verkligen inte in bollen på bordet... Är bra på att följa upp sin serve, dvs göra en bra serve för att sedan vara bra på bollen som kommer efter, utöver det blir han tunnare och tunnare.
Guazy - Vilchez 4-2

Båda hade samma resultat mot spanjoren Vilchez. Men jag tror att Desai först och främst är bättre här. Men Desai är inte rätt för att bara få igång spelet, neutralisera Gauzys serve och spela dueller. Just det tror jag kommer passa utmärkt här.

4-1 till Desai?

Desai -1.5 set, dvs vinst vid 4-2, 4-1, 4-0 för oss. Det tar jag till 1.66 på bet365 . 3.5/5 units

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip