Men då så! Första säsongen som rekare här på Rekatochklart är över för min del. 1 juli börjar den nya säsongen för min del och därmed är det dags att sammanfatta min första säsong som rekare. Tyvärr blev det en katastrofal sista månad med nästa 18 units minus. Extra tungt då det var några Pro tour turneringar som jag i vanliga fall har mina stora framgångar inom. Men har ni följt alla mina spel sedan jag började föra ner mina spel på spreadsheet har ni tillsammans med mig plussat 171 units, detta med en ROI på 107.36%. Inte alls tokigt tycker jag själv!

Men nu drar vi igång säsongen 17-18!

Duranspahic - Petiot 2.37

Här har vi två spelare som känner varandra väldigt väl, vet inte om de fortfarande bor på samma ort men de är goda vänner då de bott och tränat med varandra under många år. Vilket gör att de känner varandra utan och innan. Vem drar nytta av det?

Duranspahic spelar inte på touren så mycket längre utan satsar på seriespelet, eller ja, kanske har trappat ner lite till och med. Bosniern har bott i Frankrike under många år och kan närmast jämföras med Jonas Björkman, inte pga spelstilen och dubbelspecialiteten, utan för utseendet.. Är bra i serve-returspelet och är väldigt bollsnål, bra i duellerna.

Petiot, fransman som var en av många lovande juniorerna i baguettelandet som det sedan tog stopp för i senioråldern. Inga speciella framgångar i senioråldern utan har kämpat sig fram i seriespelet men har de senaste åren försvunnit från de stora scenerna. Om Duranspahic har trappat ner så har Petiot trappat ner mera. Väldigt skruvkänslig i spelet men sitter inne på en stenhård forehand som han försöker söka upp. Dock stor och klumpig, och hur sitter fotarbetet nu för tiden?

Duranspahic har visat mer än Petiot de senaste åren och jag ser honom som lite vassare än Petiot. Jag tycker även att Duranspahic ska vara vassare i duellspelet och speciellt i backhanddiagonalen. Att vi därför får 2.37 gör detta spelvärt!

2.37 på rak seger för Duranspahic spelar jag med 6/10 units.

3-2?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip