Gårdagens rek satt fint med 4/5 units till 2.00 gånger pengarna. Den var fin och viktig! I en av de tuffaste omgångarna av challenger series går vi in på sista dagen nu. Och här en ödesmatch mellan två av de spelarna jag gissade innan skulle gå till slutspel. Men förloraren här är med största sannolikhet chanslös på en slutspelsplats. Vinna eller försvinna alltså!

Dyjas - Horejsi

Gårdagens matchkvoter
Dyjas 2-3 i matcher, -2 i set.
Horejsi 2-3 i matcher, -2 i set.
Jämnt får man säga.

Dyjas är ännu en i mängden som har svårt att få ut sin fulla potential här i challenger series. Han är solklart den bästa spelaren denna omgången sett till världsrankingen, men det hjälper inte i denna grottan. Som man sagt många gånger innan, denna turneringen är inte som pro touren, och det syns på resultaten allt som oftast. Polens stora framtidshopp om att få en spelare i den absoluta toppen i europa. Har väl haft en säsong som varit upp och ner men han tar kliv uppåt. Ingen speciell serve, men i övrigt är han allround med fin träff på bollen.

Horejsi, när missade han slutspel senast? Ingen aning men det måste varit ett tag sedan. Och enligt mitt tips ska han missa slutspelet nu. För Horejsi har inte gått att känna igen riktigt. 1-3 mot Vostes och 0-3 mot Kojic, samma dag, är inget som brukar hända. Kanske börjar evighetsmaskinen bli lite trött så här i slutet på säsongen? Nja, så trött är han nog inte, men det verkar inte som att formen är på topp, och en spelare som spelar med sån stel spelstil och på små marginaler så blir den detaljen en stor detalj.

Återigen säger jag, hade detta varit på pro touren hade jag satsat 5/5 units till detta oddset. Men Challenger series är annorlunda och det blir inte så hög insats. Men grundnivån på dessa två spelstyrkor som möts så är Dyjas minst en klass större än Horejsi. Och nu när han står med kniven mot strupen så borde det vara tillräckligt för att han åtminstone ska försöka nå sin högsta nivå av spel. Och gör han det så blir det seger här. Dessutom tycker jag att Dyjas ska ha tillräckligt bra försvar för att inte bli stressad över Horesjis svåra servar.

3/5 units till 1.66 på bet365 blir min insats här.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip